Uredništvo | 31. 3. 2024, 11:25 | Vir: Cosmopolitan

Razkrivamo, s kom Robert Golob preživlja velikonočne praznike (brez Tine)

Mediaspeed/Borut Cvetko

Predsednik vlade Robert Golob je glede svoje zasebnosti precej bolj zadržan kot njegova srčna izbranka Tina Gaber. A tokrat je naredil izjemo.

Čeprav smo vendarle navajeni, da tu in tam njegova srčna izbranka Tina Gaber deli kakšne zasebne utrinke, pa Robert Golob ne objavlja fotografij svoje družine in otrok.

Ne spreglejte:

Slovenski premier je včeraj naredil veliko izjemo in na Instagramu objavil fotografijo s svojo mamo. "Lepe in vesele velikonočne praznike," je pripisal fotografiji z mamo, v Instagram zgodbi pa je objavil tudi selfie.

Kot kaže, se je družina zbrala in na sončno velikonočno soboto skupaj preživela nekaj časa. Družili so se na travniku, na praznični mizi pa ne dvomimo, da ni manjkalo slastnih dobrot. Medtem pa je Gabrova delila v Instagram zgodbi fotografije s svojo sestro in nečakom. Z vozičkom so se sprehajali po Ljubljani, vendar je Gabrova na objavo zapisala, da so fotografije namenjene le njeni Instagram skupnosti.

Sicer ni znano, ali se je Tina pridružila na Golobovem družinskem druženju ali ne, smo pa prepričani, da si bosta v tem prazničnem vikendu vsekakor vzela čas zase.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel