A. Kl. | 2. 3. 2022, 19:31

"Še vedno smo družina" - je Jason Momoa namignil, da sta z Liso Bonet SPET SKUPAJ?

Profimedia

Govorice, da Jason Momoa in Lisa Bonet po novici o razhodu v začetku leta skušata zakrpati svoj zakon, so vse glasnejše, zdaj pa je olje na ogenj prilil še igralec sam.

Na newyorški premieri novega Batmana, v katerem igra tudi Lisina hči Zoe Kravitz, je Momoa pojasnil, da se Bonet dogodka ni mogla udeležiti, zato je prišel pastorko podpret on z otrokoma, ki ju ima z Liso, 14-letno hčerjo Lolo in 13-letnim sinom Nakoo-Wolfom. "Navdušeni smo, da smo tukaj ... še vedno smo družina."

33-letna Kravitz - ki je le devet let mlajša od materinega moža in se je Lisi rodila v razmerju z rockzvezdnikom Lennyjem Kravitzom - v omenjenem filmu režiserja Matta Reevesa z Robertom Pattinsonom v glavni vlogi igra Selino Kyle, katere alter ego je Catwoman.

"Tako ponosni smo," je bil na dogodku raznežen Momoa, ki se odlično razume tudi s Zoejinim fantom, igralcem Channingom Tatumom

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

42-letni Momoa je januarja na Instagramu oznanil, da se z 12 let starejšo Bonet razhajata po 17 letih skupaj, od tega sta zadnja štiri poročena.

"Vsem se nam kdaj zgodi, da začutimo utesnjenost in nujo po spremembi v času, ki zahteva preobrazbo ... revolucija se odvija - in naša družina ni izjema ... občutek, ki raste iz seizmičnih aktivnosti, narašča," se je dvoumno brala izjava, da bi na koncu bilo vse jasno: "In zato - z vami deliva družinsko novico - da se najine poti razhajajo. Zakona je konec."

Poduhovljeno objavo je kasneje izbrisal, kar so mnogi vzeli za namig, da se res nekaj dogaja na poti odtujenih zakoncev k spravi.

Profimedia

Kot so povedali dobro obveščeni, se Jason in Lisa trudita predelati težave in rešiti zakon, saj sta neločljivo povezana drug z drugim.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec