J. B. | 26. 1. 2023, 09:03

Še zadnji udarec prevarani Shakiri: Gerard Pique se ne skriva več, zdaj je uradno obelodanil svojo novo ljubezen (FOTO)

Profimedia

Ste že videli fotografijo, ki jo je všečkalo že več kot 2,4 milijona ljudi? Španski nogometni zvezdnik je končno razkril, s kom je prevaral kolumbijsko zvezdnico.

Dolgih dvanajst let sta bila noro zaljubljena, v njuni zvezi sta se jima rodila tudi dva otroka, potem pa je bilo čez noč vsega lepega nenadoma konec. Kolumbijska glasbena zvezdnica Shakira in španski nogometni zvezdnik Gerard Pique sta se razšla, konec njune ljubezni in vse to, kar je sledilo, pa že nekaj časa polni časopisne stolpiče.

Potrdil, kar se je že dolgo namigovalo

V prvi vrsti zato, ker dvojec javno obračunava med sabo. Shakira je med drugim svojemu nekdanjemu partnerju namenila celo sila pikro pesem. Pique, ki je pred kratkim končal nogometno kariero, ji ni ostal dolžen. Zdaj je prevarani Shakiri zadal še zadnji udarec. Potrdil je, kar se je namigovalo že dlje časa: da se je par razšel zaradi njegove nezvestobe. 

Pique naj bi Shakiro varal več kot leto dni, sodu pa je dno izbil kozarec z jagodno marmelado! Shakira je po vrnitvi domov v hladilniku našla odprt kozarec z jagodno marmelado. Ker slednje ni maral nihče v družini, je pomislila na najhujše: da je bila v njeni odsotnosti v njunem domu tretja oseba.

Instagram/Gerard Pique

Da je Clara Chia Marti zares njegova nova srčna izbranka, je Pique zdaj dokončno potrdil z objavo na Instagramu. S svojimi sledlci je delil fotografijo, na kateri se stiska k simpatični svetlolaski. Clara Chia Marti je kar 22 let mlajša od Shakire, s Piquejem pa naj bi bila v ljubezenskem razmerju že več kot pol leta. Par so paparaci v preteklosti že nekajkrat ujeli skupaj, tokrat se je zgodilo prvič, da je Pique objavil fotografijo, na kateri je v družbi svoje nove ljubezni.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.