J. B. | 25. 1. 2023, 14:01

Se je Shakira ločila (tudi) zaradi tašče? Video za mnoge ključni dokaz, toda Pique ima druge težave (grozi mu milijonska tožba)

Profimedia

Bivša mu je napisala vse prej kot prijetno pesem, mama je bila označena za čarovnico, njemu pa grozijo s sodiščem. Življenje nekdanjega kapetana Barcelone je bilo že precej prijetnejše ...

Staro misel o tem, da je treba železo kovati, dokler je vroče, so v sodobnem svetu za svoj moto vzeli tudi številni (predvsem spletni) mediji. Kar je vroče, se pač bere. V zadnjem obdobju sta kot vroče železo nekdanja zaljubljenca Shakira in Gerard Pique. Kolumbijska glasbena zvezdnica se je razšla z nekdanjim nogometnim zvezdnikom Barcelone, mediji pa so dejstvo, da se njuno razmerje ni končalo na ravno lep način, pograbili z obema rokama.

K temu sta veliko prispevala tudi Shakira in Pique, ki se že dlje časa obnašata kot mala otroka, že nekaj dni pa je na tapeti tudi nogometaševa mama.

Montserrat Bernabeu in Shakira naj bi bili že dlje časa na bojni nogi. Zvezdnica je med drugim na svoji terasi postavila lutko čarovnice in jo usmerila proti stanovanju svoje nekdanje tašče. Zdaj mediji po vsem svetu "secirajo" tudi videoposnetek in preteklosti, ki menda dokazuje, da se ženski nikdar nista zares razumeli.

"Zagrabila jo je za vrat"

"Poglejte, kako jo je zagrabila za vrat!" poudarjajo nekateri. "Piquejeva mama ji sporoča, da mora držati jezik za zobmi!" so prepričani drugi. "Mamimo obnašanje je kronski dokaz, da se je Shakira ločila tudi zaradi tašče!" so dodali tretji. Ob tem je bizarno, da nihče ne ve dobro, koliko časa je posnetek sploh star. Da o tem, da gre zgolj za ugibanja in namigovanja brez prave osnove ali dokazov, niti ne govorimo.

Medtem ko se mediji ukvarjajo s tisoč in enim vidikom odmevne ločitve, Gerard Pique v oči zre precej resnejšim težavam. Vse glasnejše so govorice, da bo Piqueja oziroma njegovo podjetje Kosmos zaradi kršenja pogodbenih obveznosti tožila kar mednarodna teniška zveza.

Prepričani, da bodo dobili tožbo

Pique se je obvezal, da bo s svojim podjetjem kar 25 let organiziral Davisov pokal, a je bila pogodba tri leta kasneje zaradi finančnih težav Kosmosa enostransko prekinjena. Viri blizu mednarodne teniške zveze so prepričani, da bodo zagotovo dobili tožbo, če bodo zadevo na koncu zares morali rešiti na sodišču.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.