R.S. | 3. 12. 2023, 14:39

Je dolgoletno prijateljstvo preraslo v ljubezen? Severina komentirala vse glasnejše govorice

Instagram/Severina

51-letnico so po ločitvi začeli povezovati s članom žirije šova Superstar. 

V javnost so prišle govorice, da je hrvaška pevka Severina v razmerju s Srbom Filipom Miletićem, ki je član žirije šova Superstar, prav tako pa je pevkin dolgoletni sodelavec in producent. 51-letnica je komentirala govorice v oddaji Superstar, kjer sodeluje kot članica žirije. Jasno je dala vedeti, da sta s Srbom zgolj prijatelja. "S Filipom nimam nič in nisva v zvezi," je bila kratka in jedrnata. 

Ljubezensko življenje Hrvatice vedno vzbudi pozornost javnosti. Pred dvema mesecema je dejala, da je srečno ločena in da se ne želi več poročiti. Dodala je, da za srečo ne potrebuje nikogar. "Poroka je precenjena," je mnenja 51-letna pevka.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je imela pestro ljubezensko življenje. Zaročena je bila petkrat, poročila pa se je le enkrat. Leta 2015 se je poročila s 15 let mlajšim partnerjem Igorjem Kojićem. Imela sta kar tri poroke - prvo sta organizirala v istrskih Balah, drugo v Beogradu, kamor je bilo povabljenih 600 gostov, tretjo pa sta izvedla na Zanzibarju. Vendar sta svojo skupno pot pred dvema letoma končala.

"Odločitev, da se tudi uradno ločiva, sva sprejela sporazumno skupaj, nadalje pa tega ne bova več komentirala. V zadnjih 20 mesecih je bila vsa moja pozornost usmerjena v skrbništvo nad sinom. Igor je bil v težkem obdobju mojega življenja čudovit partner in moja opora, zato mu želim samo vse najboljše v življenju. Zavedam se, da sem javna oseba, vendar nisem javna vreča," je povedala po ločitvi. 

Severina nima sreče v ljubezni.

Severina nima sreče v ljubezni.

Instagram/Severina

Nista ostala v dobrih odnosih

Nekdanja zakonca pa očitno nista ostala v dobrih odnosih. To dokazuje tudi dejstvo, da je letos pevka spremenila opis ob poročni fotografiji, ki jo je na Instagram dodala 25. septembra leta 2015. Takrat je pod poročno fotografijo zapisala: "Dragi moj, greh bi bil, če se ne bi srečala."  Po ločitvi je spremenila zbrisala opis in dodala novega: "Velika napaka."