19. 7. 2022, 16:12

Severina na večerji s hollywoodskimi zvezdniki: koga vse je srečala?

Instagram/Severina

Hrvaška pevka je večkrat obiskala majhen otok ob Korčuli, ki se je v zadnjih letih spremenil v magnet za svetovne zvezde.

Hrvaški otok Vrnik je že leta "poletno središče sveta". Po Jay Z-ju in Beyonce pa je otok ob Korčuli to poletje gostil zvezdnike, kot so Woody Harrelson, Chris Rock, Puff Diddy in Matthew McConaughey.

Severina je na Instagramu delila fotografijo kolegice Vedrane Vasić, ki je na delila prizor iz restavracije na Vrniku. Na večerji je ujela zvezdnike, ki že dneve uživajo na Jadranu.

Instagram/Vedrana Vasić

Na večerji so bili Woody Harrelson, Chris Rock, Matthew McConaughey in Puff Diddy. Sean Combs (glasbeni producent in izvjalec) je večkrat zamenjal umetniško ime, po zadnjih informacijah pa sliši le na 'Diddy'. Sean se je tako pridružil slavni ekipi, ki spoznava čare Korčule in bližnjega Vrnika.

Severina je že redna gostja omenjenega otoka, ki sta ga leta 2020 obiskala svetovno znana zakonca Beyonce in Jay Z.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bog, kakšna sreča za otroke. Videli so Chrisa Rocka in Woodyja Harrelsona, tipa iz Venoma... Moje prijateljice pa so videle Matthewa McConaugheya in Puffa Diddyja. (smeh) Jaz sem #TeamMatthew in vi? Oprostite, morda sem vseeno malo bolj #TeamWoodyHarrelson," je ob fotografiji otrok, ki so pozirali z Rockom in Harrelsonom, zapisala popularna hrvaška pevka. Zbrani druščini se je pridružil tudi pevkin sin Aleksandar, ki na fotografiji nosi zelene kratke hlače.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.