A. Kl. | 10. 2. 2022, 19:30

Raper dvomljivega slovesa: Spoznal sem prevaranta s Tinderja!

Profimedia

Raper French Montana, večkrat obtožen spolnega nadlegovanja, je razkril, da je imel v preteklosti bežno srečanje s Simonom Levievom, antijunakom Netflixovega dokumentarca Prevarant s Tinderja (The Tinder Swindler).

Raper maroškega porekla s pravim imenom Karim Kharbouch je presenetljivo dejstvo skupaj z "dokazno fotografijo" delil na zgodbah na Instagramu: na njej ob Levievu (s pravim imenom Shimon Hayut) pozira na zasebnem letalu.

"Ne morem verjeti, da sem spoznal tega prevaranta", je zapisal French Montana in dodal emoji smeha v solzah, kaj hitro pa so njegovi sledilci fotografijo delili vsepovprek po spletu.

Nato je French med zgodbe dodal še posnetek sebe na domu, kako v družbi svojega psa gleda omenjeni Netflixov dokumentarec o moškemu iz Izraela, ki je z lažno identiteto na Tinderju spoznal in nato opetnajstil več žensk. Dodal je: "Končno gledam prevaranta lol."

Pozneje je ponovno objavil isto fotografijo sebe in Hayuta s smehljajočimi se emojiji in novim napisom: "Pravkar sva zapustila bolnišnico. French Montana je spet v redu, oba sva spet v redu, a sovražniki naju preganjajo. Prosimo, hitro pošljite 50 tisočakov. Prosim." S tem se je seveda nanašal na slog delovanja razvpitega Izraelca.

Tudi sam Montana, ki je bil pred slabim desetletjem v daljši zvezi z resničnostno zvezdnico Khloe Kardashian, nima najboljšega slovesa: v zadnjih letih je zdaj 37-letnega raperja spolnega nadlegovanja in s tem povezanih zločinov obtožilo več žensk. Sam obtožbe vztrajno zanika.

Profimedia

The Tinder Swindler, trenutno najbolj gledana vsebina na Netflixu, je od premiere 2. februarja požel veliko pozornosti na družbenih omrežij. Dveurni dokumentarec razkriva domišljeno taktiko prevaranta, neke vrste Ponzijevo shemo, s katero naj bi svoje žrtve oškodoval za okrog 10 milijonov dolarjev.

Preberite več: Prevarant s Tinderja: Žrtve, ki jih je zvabil v svoje lovke, še danes plačujejo dolg

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.