STA/M.P. | 26. 8. 2022, 18:22

Slovensko resničnostno zvezdnico preverja tudi policija

Instagram/Ana Pusovnik Fan Page

Znanih je nekaj več podrobnosti o dogodku na eni od osnovnih šol, v katero je na svojo pest vstopila znanka s televizijskih ekranov in tam počela "neprimerne" stvari ...

Potem ko je vodstvo Osnovne šole Franja Goloba Prevalje policijo obvestilo, da je ženska brez njihove vednost v prostorih šole posnela erotične fotografije in jih objavila na spletu, policija o tem zbira obvestila v smeri prekrška po zakonu o varstvu javnega reda in miru. Ukrepala je tudi šola, z zadevo je seznanjen inšpektorat.

V šolo jo je spustil upravnik sosednje zgradbe

Ravnateljica Osnovne šole Franja Goloba Prevalje Andreja Tinta je bila z zadevo seznanjena konec prejšnjega tedna. Ko se je prepričala, da ne gre za fotomontažo, je o tem obvestila inšpektorat za šolstvo in šport, policijo in Občino Prevalje.

"Oseba je v šolo vstopila brez mojega vedenja in dovoljenja. Dogodek je neprimeren in žal mi je, da se je to zgodilo," je dejala ravnateljica.

Po njenih besedah je osebo v šolo spustil upravnik sosednje zgradbe, ki je imel dostop prek skupnih prostorov, ki jih ima šola s sosednjo stavbo. Upravniku bodo zdaj onemogočili vstop v šolo, je povedala.

Pusovnikova tudi sama nekoč učenka šole

Po poročanju medijev je sporne fotografije v prostorih šole posnela in jih nato objavila na svojih družbenih profilih vplivnica Ana Pusovnik, zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, ki je tudi sama obiskovala prevaljsko šolo. V svoj zagovor pravi. da so bile fotografije posnete v času počitnic ter da otrok takrat ni bilo v šoli.

Po poročanju 24ur.com je v telefonskem pogovoru dejala, da ni bil njen namen, da se s slik vidi, da so posnete na šoli. Priznala je tudi, da bi jih lahko posnela v studiu.

Kot omenjeno, je z dogodkom seznanjen inšpektorat za šolstvo in šport. "Glede na dejstvo, da je bilo ugotovljeno, da je z zadevo seznanjena tudi policija, ki ima edina pristojnosti v tej zvezi, inšpektorat zaenkrat drugih postopkov ne bo vodil, ampak jih bo vodila policija," so sporočili z inšpektorata.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.