Ž.A. | 7. 1. 2022, 09:00

Zaradi teh OBTOŽB se je serija Seks v mestu poslovila od glavnega moškega igralca

Profimedia

Konec decembra je splet preplavila novica, da je Chris Noth, poznan kot Živina v znani seriji Seks v mestu, obtožen spolnega napada. Nazadnje smo ga lahko videli v snemanju nadaljevanja serije Seks v mestu, pod naslovom And Just Like That. Vendar se je tudi to sodelovanje po incidentu prekinilo.

Spolnega napada ga je obtožilo več žensk

Chris Noth je potrdil vrnitev v pričakovano oživitev serije Seks v mestu in manj kot en teden po tem, ga je več žensk obtožilo spolnega napada. 

Ena izmed domnevnih žrtev pod sinonimom Zoe, je trdila, da jo je igralec "posilil od zadaj", nato se je celo smejal, ko ga je med bolečno izkušnjo prosila, naj si nadene kondom.

Preberite tudi: Ko smo že mislili, da vemo vse: Ste vedeli TO zanimivost o Kate Middleton?

"Ugotovila sem, da imam na majici kri. Odšla sem od tam. Šla sem v stanovanje svoje prijateljice, ki je v isti stavbi," se je spominjala Zoe in dodala: "Kasneje sem v bolnici dobila šive. Prišla sta dva policista, ampak nisem mogla povedati, kdo je bil."

Druga žrtev Lily ga je obtožila neprimernega vedenja, po tem, ko jo je povabil v svoje stanovanje. Govoril bi ji naj, da je zakon laž. Kasneje sta imela spolni odnos na stolu in žrtev je medtem jokala.

Tretja žrtev Ava je povedala, da je bila takrat stara le 18 let in delala kot hostesa in pevka v eni izmed newyorških restavracij. "Ni slišal besede ne," je dejala, naslednje jutro pa so jo grozovito boleli udi.

Igralec je trditve odločno zanikal

"Obtožbe, ki so jih na moj račun izrekle posameznice, ki sem jih srečal pred leti, celo desetletji, so kategorično napačne," je dejal Noth.

"Te zgodbe so lahko izpred 30 let ali 30 dni - ne vedno pomeni ne - to je meja, ki je nisem prestopil. Srečanja so bila sporazumna. Težko je ne dvomiti o času, v katerem so zgodbe prišle na površje. Ne vem zagotovo, zakaj se pojavljajo ravno sedaj, vem pa to: Nisem zlorabil teh žensk."

Odgovorni so se odločili za prekinitev sodelovanja

Ustvarjalna ekipa serije And Just Like That se je odločila, da z Nothom prekinejo sodelovanje, potem, ko je igralca več žensk obtožilo spolnega napada.

Noth se bo še zadnjič pojavil v zadnji epizodi prve sezone, kjer se bo lik Carrie Bradshaw, ki jo igra Sarah Jessica Parker, nekako poslovil od svojega moža Živine, saj umre.

Preberite tudi: Emily v Parizu: lik "kradljive Ukrajinke" skoraj zanetil diplomatski spor

Vir: usmagazine.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.