N. V. | 1. 6. 2022, 20:50

Sodišče končno odločilo! Kdo je zmagal: Amber Head ali Johnny Depp?

Profimedia/fotomontaža

Sodišče je odločilo, kdo je zmagal v bitki, ki jo je spremljal ves svet. Eden od zvezdnikov je bil odgovoren za nasilje in obrekovanje, ki se je dogajalo v njuni burni romantični zvezi.

Sodišče v Fairfaxu v Virginiji je sprejelo odločitev v primeru obrekovanja, ki ga je vložil igralec Johnny Depp proti njegovi nekdanji ženi Amber Heard. Sedemčlanska komisija je začela razpravo v petek, razprava pa je trajala kar 13 ur.

Spomnimo ...

Depp je Heardovo tožil za skoraj 47 milijonov evrov, potem ko je leta 2018 za The Washington Post pisala, da je preživela družinsko nasilje. Čeprav esej nikoli ni omenil Deppa po imenu, so njegovi odvetniki povedali, da se posredno nanaša na obtožbe, ki jih je izrekla proti njemu med njuno ločitvijo leta 2016.

Heardova je Deppa tožila za skoraj 100 milijonov evrov.

Kje je Johnny Depp?

Johnny Depp se razsodbe ni udeležil. NBC news poroča, da je imel predhodno načrtovano delovno obveznost. Zato je sodne postopke spremljal iz Združenega kraljestva, kjer so ga opazili čez vikend na koncertu, ko je na evropski turneji kitarista Jeffa Becka pripravil presenetljiv glasbeni nastop.

Kaj je odločilo sodišče?

Za obrekovanje v The Washington Postu je sodišče za krivo spoznalo igralko Amber Heard.

Ugotovili so, da je Deppa nekdanja žena obrekovala z obtožbami, da je zagrešil nasilje v družini.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.