A. Kl. | 21. 1. 2022, 11:00

Sta transspolna zvezdnica Evforije in soigralec par v resničnem življenju?

Profimedia
Sta transspolna zvezdnica Evforije in soigralec par v resničnem življenju? (foto: Profimedia)

Zvezdnika serije Evforija, transsppolna manekenka in igralka Hunter Schafer, in glasbenik in igralec Dominic Fike sta zanetila govorice o domnevni romanci.

23-letna Schafer in 26-letni Fike sta se minuli konec tedna držala za roke po večerji v med zvezdniki priljubljeni restavraciji The Nice Guy v zahodnem Hollywoodu, so poročali na N1.

Po pričevanjih na opravljivem profilu na Instagramu Deuxmoi sta se soigralca v lokalu poljubljala in plesala, bila pa sta v družbi še dveh soigralcev iz Evforije, Jacoba Elordija in Alexe Demie - tudi ona dva kot Nate in Maddy v seriji upodabljata (nekdanji) par.

Profimedia

V omenjeni seriji – prva dva dela težko pričakovane druge sezone so že predvajali na mreži HBO -, sta Hunter in Dominic v vlogah Jules in Elliot zapletena v ljubezenski trikotnik z likom Rue, ki jo upodablja Zendaya.

Ne spreglejte: Zendaya po rdeči preprogi kar brez čevljev - in to v belih nogavicah!

Ko sta Zendaya in Schafer prebrali scenarij, ju je skrbelo, da se bo med njuna lika, ki ju je v prvi sezoni vezalo trdno prijateljstvo, vmešal fant, sta igralki razkrili v skupnem intervjuju za Variety.

Profimedia

“Ko pa sva videli, kaj vse prinaša v zgodbo in scenarij, je postalo vse bolj zanimivo in vznemirljivo, in ko se je Dom pridružil, je poskrbel, da je bilo zelo zabavno," je povedala Hunter.

Kaže, da je iskrica med Schafer in Domom preskočila tudi v resničnem življenju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.