P.M. | 22. 3. 2023, 08:57

Ste že videli sina tega slavnega igralca? Tudi on je pravi lepotec (FOTO)

Profimedia

O njegovem igralskem talentu ni dvoma, znani oskarjevec pa ima tudi zelo lepo družino.

Matthew McConaughey je nedvomno eden najboljših hollywoodskih igralcev današnjega časa. Njegovi oboževalci pa so navdušeni tudi nad njegovo zasebno ljubezensko zgodbo, za katero lahko brez zadržkov rečemo, da je prav tako zelo filmska.

Srečanje v baru

Z ženo Camilo Alves, ki je iz Brazilije, slovita kot eden najsrečnejših in najlepših zvezdniških parov. Spoznala sta se leta 2006 v baru na znamenitem Sunset Boulevardu v Los Angelesu. Slavni oskarjevec je bil nad brazilsko manekenko takoj očaran, medtem ko Camilo njegov zvezdniški status ni pritegnil. Matthew se je moral zelo potruditi, da jo je osvojil in ji pokazal, kdo je v resnici.

Zaročila sta se na božični dan leta 2011 in se že nekaj mesecev pozneje na skrivaj poročila v Teksasu.

Zaročila sta se na božični dan leta 2011 in se že nekaj mesecev pozneje na skrivaj poročila v Teksasu.

Profimedia

Camila je o noči, ko sta se spoznala, povedala: "Dvakrat sva se spogledala, sprva nisem vedela, kdo je. Takrat je imel zelo dolgo brado, nosil je nekakšno pokrivalo, bil je ves zakamufliran in nič kaj eleganten." 

McConaughey je leta 2017 v oddaji Howarda Sterna dejal: "Tisti večer sem celih 25 minut govoril najboljšo španščino v svojem življenju. Ona je govorila portugalsko. Mislim, da še nikoli nisem tako dobro razumel portugalščine, kot sem jo tisto noč. Bil sem popolnoma osredotočen in delovalo je."

Par ima tri otroke

Njegova vztrajnost in vljudnost sta vendarle obrodili sadove in kmalu sta postala par. Julija leta 2008 sta dobila prvega otroka, sina Levija, dve leti pozneje še hčerko Vido in nato še enega sina, ki sta mu dala ime Livingston

Njun prvorojenec Levi šteje 15 let, na nedavnem pariškem tednu mode pa je fant pritegnil pozornost tako s svojim videzom kot smislom za modo. Glede na to, da je bila njegova mama manekenka, se niti ne gre preveč čuditi.

Profimedia

Z razmršenimi, posvetljenimi lasmi je Levi videti kot popolna mešanica tako mame kot očeta, najstnik je na modnih revijah v prestolnici mode spremljal mamo in mlajšo sestro Vido (12).

Profimedia

41-letna Camila danes skupaj s svojo mamo oblikuje linijo torbic Muxo, njihov dizajn pa razvija po treh letih eksperimentiranja tako s slogi kot z dizajni. V Parizu je bila tako kot vedno brezhibno urejena, ob svojih dveh otrocih je prej delovala kot njuna starejša sestra in ne kot mama. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.