N. V. | 12. 8. 2022, 10:18

Striptizeta prodaja spodnjice princa Harryja

Profimedia/fotomontaža

Kje jih je dobila? Nekdanja erotična plesalka je brez dlake na jeziku razkrila vse.

V klubu Larry's Flynt Hustler Club v Las Vegasu je bila dražba spodnjega perila princa Harryja. Dražbe se je udeležila nekdanja striptizeta Carrie Royale, ki trdi, da je spodnje perilo pred desetimi leti dobila neposredno od princa osebno.

Profimedia

Na trgu torej prodaja spodnje perilo princa Harryja iz njegove zloglasne igre striptiz biljarda v mestu greha. "Dražbo prirejam, da ga spomnim na njegovo zabavno plat, plat, ki jo njegov zakon z ženo Meghan zdaj nadzoruje," po poročanju TMZ verjame striptizeta.

Kje je dobila njegove spodnjice?

Eksotična plesalka trdi, da je pred desetimi leti bila v hotelski sobi s Harryjem, ko se je slekel do golega in igral biljard.

Profimedia

Nekdanja slačipunca pravi, da je spodnje perilo hranila desetletje in je zdaj pripravljena za prodajo, poroča ameriški medij TMZ. Na dražbi prodaja tudi obleko in kopalke, za katere pravi, da jih je nosila tisto noč.

Koliko je vreden takšen "spominek" kraljeve družine?

Striptizeta verjame, da bi zmagovalna ponudba lahko dosegla celo milijon evrov. Dražbe v živo in na spletu se začnejo v četrtek ob 22.30 po lokalnem času, z začetno ponudbo skoraj 10.000 evrov.

Če ponudba doseže 777.000 evrov, zmagovalec prejme staro 3-litrsko steklenico Dom Pérignon Rose iz leta 1996, ovito v 24-karatno zlato, ocenjeno na približno 200.000 evrov.

Del izkupička od dražbe pa bo šel k dobrodelni organizaciji Harryja in Meghan, Archewell.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.