A. R. | 2. 12. 2022, 12:18

Tega ni pričakoval nihče: sta se priljubljena slovenska pevca po dveh letih res ločila?

Aleksandra Saša Prelesnik/fotomontaža

Zaročila sta se v televizijski oddaji, usodni da sta dahnila v Štanjelu ... Preverili smo, ali so govorice o zakonski krizi resnične in dobili odgovor.

Glasbenik Alex Volasko in pevka Saša Lešnjek sta svojo ljubezen do glasbe in ustvarjanja prinesla tudi v zasebnost. S svojimi sledilci sta večkrat delila utrinke njunega vsakdana in z različnih nastopov, v zadnjem času pa sta se precej umaknila.

Na njunih Instagram profilih smo opazili, da je zelo malo njunih skupnih fotografij. Lešnjekova je njuno skupno fotografijo nazadnje objavila 15. marca, Volasko pa je na svojem Instagram profilu skupno fotografijo nazadnje delil decembra lani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Volasko (@alex.volasko)

Pri Volasku smo preverili, ali se res razhajata in ali so govorice o njuni zakonski krizi resnične. "Priznam, da sva se s Sašo zadnje čase nekoliko oddaljila. V zvezah so vedno vzponi in padci, a vseeno močno upam, da se na neki točki spet najdeva. Trenutno, priznam, živiva vsak zase, kljub temu pa ohranjava dobre odnose," je za Metropolitan govorice o razhodu komentiral glasbenik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek)

Volasko jo je zaprosil pred TV-kamerami priljubljenega šova preobrazb Znan obraz ima svoj glas, večni 'da' pa sta po treh letih zveze dahnila med pandemijo leta 2020. Trenutno sta oba zelo glasbeno aktivna. Lešnjekova je izdala novo pesem Sama, Volasko pa se je za svoj rojstni dan, 10. novembra, obdaril s tretjim samostojnim albumom Zatišje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.