11. 10. 2021, 08:30

To je pevka Lara, ki so jo na Slovenija ima talent vsi oboževali - odločen NE ji je namenil le ta žirant

Profimedia

Včeraj smo spremljali novo epizodo šova Slovenija ima talent. Že takoj na začetku nas je odprtih ust pustila Lara Žgajnar, vendar se je v nadaljevanju zgodilo nekaj povsem nepričakovanega. 

Predstavila se je z močno skladbo

Lara Žgajnar je izbrala močno glasbo Feeling good izvajalke Nine Simone. Pričela je popolnoma brez podlage glasbe, kar je presenetilo marsikoga v dvorani, nato pa odlično zadela z intonacijo, ko se je podlaga priključila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A R I S S A (@lara.zgajnar)

Navdušila le tri žirante

"Pa naj še kdo po takšnem nastopu in takšnem vokalu reče, da v Sloveniji nimamo res res hudih pevcev," je po nastopu navdušeno odreagirala Marjetka.

Kmalu za tem pa je spregovoril zmedeni Branko: "Sicer, meni je bil to všečen nastop, ampak nisem začutil potenciala v tebi, ampak limit. Nisem videl, kam bi to lahko peljalo - ta tvoj glas, ta tvoj performance. V sebi imam dvom." Nato pa je vseeno zaključil: "Lara, moj dvom je prevelik, zato ne."

Preberite tudi: Ta teden na Instagramu: Hajdi in fatalni moški, Anamaria Goltes s skrivnostim prstanom in Luka Basi z novim družinskim članom

Lado je bil prepričljiv: "Lara, tvoj nastop je bil takšen, da si kot gledalec želim še več, zato imaš moj da. Imaš trikrat ja in greš v naslednji krog."

Kaj ga je tako zmotilo?

Marjetko je seveda takoj zanimalo, kaj je Brankota tako zmotilo?

"Komad, ki je izdajalski glede vokala pri vsakem nastopu. Vidiš vse minuse in jaz nisem slišal prednosti. Tega dvoma se nisem mogel otresti," ji je pojasnil.

Pela že v oddaji Nova zvezda Slovenije

Lara je sodelovala v oddaji Nova zvezda Slovenije, kjer se je uvrstila v polfinale. Odpela je pesem, ki jo spominja na pokojnega strica. Sicer pa na svojem osebnem profilu na Instagramu objavlja videoposnetke, kjer poje, nekaj priredb je objavila tudi na Youtubu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A R I S S A (@lara.zgajnar)

Priporočamo tudi: To so štiri zvezdnice, ki so si med sabo grozljivo podobne - bi jih sploh razločili?

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave