19. 5. 2022, 19:10

35-letna Putinova hči v razmerju z 52-letnim Zelenskim

Profimedia/fotomontaža

Z njim se je redno sestajala v tujini, skupaj pa imata tudi otroka. 

Ruski in nemški novinarji razkrivajo, da naj bi bil nekdanji direktor Bavarskega državnega baleta v razmerju z mlajšo hčerko ruskega predsednika Vladimirja Putina. 35-letna Katerina Tihonova in 52-letni Igor Zelenski naj bi bila tudi starša majhne deklice, poroča 24ur.com.

Tudi Tihonova je plesalka. Trenirala je akrobatski rokenrol.

Profimedia

Pred razmerjem z Zelenskim je bila Tihonova poročena z najmlajšim ruskim milijarderjem, 40-letnim Kirilom Šamalovom, mlajšim sinom Nikolaja Šamalova. Ta je tesen Putinov sodelavec in solastnik banke Rossiya Bank, ki jo je ameriška vlada označila za 'osebno banko' številnih vodilnih ruskih uradnikov. 

Poročne slike Šamalova in Tihonove.

Profimedia

Njun zakon se je končal leta 2017, še istega leta pa se je Tihonova začela sestajati z zdaj 52-letnim Igorjem Zelenskim. Gre za profesionalnega ruskega baletnika, ki je do nedavnega vodil Bavarski državni balet. V svoji uspešni karieri je med drugim živel in delal v New Yorku in Londonu, dodaja 24ur.com

Ne glede na to da naj Putin ne bi bil navdušen nad Rusi, ki živijo v tujini, je njegova hči od leta 2017 pogosto potovala na relaciji Moskva–München, na poti pa jo je redno spremljala ruska tajna služba. Par naj bi imel po poročanju medijev tudi hčerko.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.