Uredništvo | 20. 11. 2023, 22:00

Adele končno potrdila to, o čemer se je že dolgo šušljalo (to je storila na prav nič sramežljiv način)

Profimedia

Vse kaže, da se oboževalci glede nje in slavnega športnega agenta niso prav nič motili.

Priljubljena pevka Adele je po navedbah tujih medijev končno javno potdila novico, o kateri se je že nekaj časa šušljalo - da se je poročila s slavnim športnim agentom Richom Paulom. Par naj bi se sodeč po govoricah poročil že lani, a tega do zdaj nista želela komentirati. Pred kratkim pa je pevka med nastopom svojega najboljšega prijatelja, komika Alana Carra v Los Angelesu, to glasno priznala pred vsemi pristonimi.

Profimedia

Dogodek so opisali nekateri, ki so bili takrat med občinstvom. "Nocoj sem bil na predstavi Alana Carra v Los Angelesu in Adele je bila med občinstvom. Alan je občinstvo vprašal, ali se je kdo pred kratkim poročil, Adele pa je zavpila 'Sem'," je povedala ena od prič. Druga pa je dejala: "Bilo je zelo sladko. Adele je sedela tik za mano s svojo prijateljico, ki se je odlično zabavala. Njen varnostnik je prišel samo toliko, da ji je prinesel prigrizke." Dodala je, da pevki očitno ni bilo mar, če vsi prisotni vedo, da je tam.

Pevka zvezo označila kot najlažjo

Par je sicer skupaj dve leti. Novica o tem se je prvič razširila julija 2021, ko sta skupaj sedela ob igrišču na košarkarski tekmi lige NBA. Slavnega košarkarskega agenta, ki zastopa enega največjih zvezdnikov lige LeBrona Jamesa, je Adele spoznala na plesišču na rojstnodnevni zabavi skupnega prijatelja. Zvezo z Paulom je pevka za revijo Rolling Stone označila za najlažjo, v kateri je kdaj bila. Opisala ga je tudi kot zelo smešnega in pametnega: "Neverjetno ga je gledati, kako počne to, kar počne," je dejala.

Profimedia

Pevka ima iz prejšnjega zakona s Simonom Koneckijem 10-letnega sina Angela, pred kratkim pa je na enem od svojih nastopov izjavila, da si resnično želio še enega otroka."Tako da vsakič, ko vidim ime, ki mi je všeč, si ga zapišem v telefon," je dejala.