J. Z. | 8. 8. 2022, 10:38

Alenka Gotar ostala brez besed: poglejte, kako ji je zagodel sinček

Instagram/Alenka Gotar/fotomontaža

Pevka, ki je ponosna na dosežke svojega prvorojenca, se je tokrat komaj zadržala. Pripravil ji je precej neprijetno presenečenje.

Alenka Gotar je s sledilci na Facebooku delila zabavno družinsko prigodo, zaradi katere pa ji sprva ni bilo do smeha. Njen sin Nikolas, ki ima očitno veliko umetniško žilico, je tokrat talent pokazal tam, kjer si Alenka ni želela.

Namesto, da bi svoj talent prelil na list papirja, se je odločil, da bo za ustvarjanje uporabil nekoliko večjo podlago.

Šestletnik je namreč s kemičnim svinčnikom porisal belo usnjeno zofo. "Umetnik bo moj sin. Sicer na račun mojih živcev. Ampak umetniške svobode se baje ne sme kratiti," je na Facebooku zapisala pevka. 

V šali je dodala, da so tudi to čari materinstva. In še nasvet, ki ga je dala svojim prijateljem: "Ko otrok utihne za nekaj časa, je nujno treba iti pogledati."

Sina poimenovala po ljubljeni osebi

Alenka Gotar in njen srčni izbranec Anže Šuštar sta se poročila leta 2015, leto kasneje pa se je rodil njun prvorojenec Nikolas. 

Instagram/Alenka Gotar

"Imela sva izbranih več imen in en dan po rojstvu sva se odločila za ime Nikolas. Odločitev sem prepustila Anžetu, ker se je tako poklonil spominu na svojega dragega dedka, legendarnega Nika Zajca, ki mu je idol, navdih in spodbuda," je o poimenovanju sinčka dejala Alenka. 

Spomladi je sicer priznala, da je njen sin zaradi nje deležen zasmehovanja. Opisala je, da so "mamice sošolcev svoje otroke vlekle stran od njega, njihovega prijatelja, ker sem bila jaz zraven". 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.