P. L. | 19. 4. 2024, 14:46

Znana Slovenka presenetila z odločitvijo: sporočila je, da ...

Alenka Husić/Facebook

Znana Slovenka je številne presenetila z odločitvijo, da odhaja novim izzivom naproti.

Znana slovenska glasbenica Alenka Husić, ki jo številni poznajo kot članico nekoč zelo priljubljene skupine Bepop, poje pa tudi v skupini Sopranos, je presenetila z objavo.

Husićeva, ki je bila zaposlena v turistični agenciji, je sklenila, da je čas za novo karierno pot. "Kašen napis daš pod gasilsko fotko s sodelavci, ki jih zapuščaš po 10 letih? 10 let smo si delali družbo (z nekaterimi več, z nekaterimi manj), se skupaj smejali, brainstormali, bondali vezi na timbildingih, včasih (velikokrat) p****** en čez (ali nekoga) drugega in nasploh imeli vzpone in padce - nič kaj drugače kot s familijo," je zapisala poleg treh fotografij, na katerih je skupaj s sodelavci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Husic - ᒪEᑎY (@alenkahusic)

Nato se je vsem zahvalila, kot je zapisala, za vse lepe in manj lepe trenutke ter za podporo. "Na koncu lahko rečem to, da odhajam z mirno vestjo, brez zamer in s super spomini (tiste stresne sem že odpisala)," je zapisala in dodala, da ve, da jo bodo pogrešali.

Alenka Husić v družbi s Tinkaro Fortuna in Sebastianom.

Alenka Husić v družbi s Tinkaro Fortuna in Sebastianom.

Marko Pigac

"Zdaj pa novim dogodivščinam naproti," je zaključila z zapisom, ni pa razkrila, kaj bo počela. Med ključnike je dodala tudi ključnik 'sama svoja šefica', po čemer lahko sklepamo, da se odpravlja na samostojno karierno pot.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec