P. L. | 18. 4. 2024, 09:16

Kaj se dogaja?! Saša Lendero in Miha Hercog ponovno skupaj

Instagram/Saša Lendero

Pevka Saša Lendero in glasbeni producent Miha Hercog sta razveselila številne. Objavila sta posnetek, oboževalci navdušeni.

Pevka Saša Lendero in glasbeni producent ter komentator pogovorne oddaje Poroka na drugi pogled Miha Hercog sta razveselila svoje številne oboževalce.

Na družbenem omrežju sta objavila kratek posnetek, s katerim sta sporočila, da skupaj pripravljata novo pesem. "Nujno potrebujem nov komad," v posnetku sporoči Lenderova, Hercog pa z nasmehom doda, da ga gnjavi.

V nadaljevanju posnetka sta oboževalcem razkrila, da delček melodije že imata. Proti koncu posnetka, na katerem se oba zabavata, pa pravi Hercog še, da takoj ko pride Lenderova do njega, ga že krega. Lenderova pa na to odgovori: "Ja, moram, zdaj ga nobena ne …"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Oboževalci navdušeni

Posnetek je takoj navdušil njune številne oboževalce, v nekaj urah sta prejela več tisoč všečkov, številni pa so komentirali, da sta zelo dobro videti skupaj. 

"Joj, sta smešna ... Z letala dol se vidi, da sta si usojena, samo ego dela in slepa sta oba, nazaj se oženita, pa skupaj zapojta 1 komad ali pa 10, saj je vseeno, samo skupaj bodita, pa bo cela Slovenija plesala, no, vsaj tisti, ki vama iz srca privoščimo srečo ...," se je glasil eden izmed komentarjev, spet drugi pa: "Zelo lepa glasova, pašeta skupaj. Krasno vaju je videti skupaj, ne verjamem, da med vama ni več ljubezni. Nekaj vaju kliče drug k drugemu. Stopita si nasproti, to je edino pravilno."

Oboževalci so se v komentarjih spraševali, zakaj sta se sploh ločila, saj sta skupaj videti zelo dobro.

Saša Lendero in Miha Hercog sta ostala v prijateljskih odnosih.

Saša Lendero in Miha Hercog sta ostala v prijateljskih odnosih.

Facebook/Saša Lendero

Lenderova in Hercog sta bila par 20 let, skupaj imata hčerko Ario. Da se ločujeta, sta javnosti razkrila lani januarja in z novico številne zelo šokirala. A že takrat sta dejala, da bosta ostala v prijateljskih odnosih ter skupaj še naprej poslovno sodelovala.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec