P. L. | 13. 1. 2023, 15:58

Konec zakona: Saša Lendero in Miha Hercog sta se razšla

Facebook/Saša Lendero

Priljubljena pevka je za javnost spregovorila o zelo težkem obdobju, ki ga trenutno preživlja. "Z bolečino in neskončno žalostjo javno sporočam, da sva se z Miho razšla …"

Slovenska pevka Saša Lendero je pred nekaj trenutki povsem šokirala javnost z razkritjem, da se je razšla z dolgoletnim življenjskim sopotnikom, očetom svoje hčerke Arie, glasbenim producentom Miho Hercogom.

"Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem.
Težko mi je! ... Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati!
Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes.
Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko ... a, izgleda, da je tudi to življenje," je zapisala na družbeno omrežje Facebook in dodala, da vsi izkusimo izgube. Priznala je, da je bilo življenje zanjo zadnja leta polno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

"Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve...
In morda bom nekoč tudi jaz razumela... ," je še zapisala.

"Dolgo nisem spregovorila... Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Arijino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje."

Vsem, ki so vedeli, da preživlja težke čase, pa so o tem molčali in bili obzirni, se zahvaljuje, zase pa se sprašuje, kaj bo prineslo življenje. A ve, da se bo pogumno in z dvignjeno glavo soočila z vsem, kar ji prinaša.

"Z Miho ostajava ljubeča in skrbna starša najini Arii ter še vedno ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini," je dodala in opozorila, da je s tem zapisom o njunem razhodu povedala vse, kar je želela.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.