P. L. | 20. 9. 2023, 09:08

Znani Slovenec močno presenetil s priznanjem, da ni več samski

Planet TV/posnetek zaslona

Neuspešno je iskal ljubezen, zdaj pa je končno presenetil z razkritjem, da ni več samski ...

Znani Slovenec, gledali smo ga v Planetovem eksperimentu Poroka na prvi pogled, Aleš Ciuha, ni nič več samski. Postavnemu športniku se je končno nasmehnila sreča, zdi se, da je spoznal osebo, s katero gradi lep odnos.

Planet TV/posnetek zaslona

Spomnimo: Aleš se je Sloveniji predstavil v drugi sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled. Poročil se je z Jasmino, ki je že takoj dala vedeti, da od moškega pričakuje veliko. In če so gledalci sprva menili, da sta se odlično ujela, pa se je to že po nekaj dneh eksperimenta spremenilo. Na medenih tednih sta mladoporočenca ugotovila, da nista za skupaj in jih predčasno tudi zapustila.

Jasmina je sklenila, da eksperiment zapusti, Aleš pa je imel dovolj energije še za en eksperiment. Strokovnjaki so ga spoznali z Anno, ki je bila popolno nasprotje Jasmine. Parček se je lepo ujel, eksperiment je zanju potekal umirjeno, sproščeno, a na prijateljski bazi. To se ni spremenilo, Aleš in Anna sta tudi po koncu šova ostala v lepih prijateljskih odnosih.

Aleš je v zvezi

Aleš je novico o svoji ljubezni delil na družbenih omrežjih, svoj status je iz samskega spremenil v: v zvezi. Pozneje pa je objavil še fotografijo, na kateri se vidi njegova in ženska roka. A ostaja skrivnosten.


"Moje srce je našlo posebno osebo, vendar najinega odnosa trenutno ne želiva deliti z javnostjo. Na žalost vam ne morem razkriti podrobnosti o prvem srečanju ali deliti skupne fotografije, saj bi to razkrilo njeno identiteto. Zavedam se, da javnost zanima," je za Žurnal24 povedal Aleš, razkril pa tudi, da so ga pri novi izbranki najbolj pritegnile lastnosti, kot je navedel: "edinstvena osebnost, pozitivna naravnanost in smisel za humor". 

Za omenjeni portal je povedal, da zaenkrat o vstopu v kak nov šov ne razmišlja, "zaenkrat se osredotočam na lepe trenutke, ki si jih deliva".