P. L. | 28. 3. 2023, 11:23

Anna (Poroka na prvi pogled) že na prvi večerji naletela na odpor te osebe

Planet TV/posnetek zaslona

Na večerji parov bosta bila tokrat tudi Anna in Aleš. Ta bo s svojim načinom želela pomagati določeni osebi, a odziv bo povsem drugačen od pričakovanega. 

Kot boste lahko videli nocoj, se bodo pari ponovno zbrali na skupni večerji. Vsi bodo Anno lepo sprejeli, se bo pa že od začetka čutila napetost med Blažem in Tino

Ko se bodo posedli za mizo, bo napetosti začutila tudi Anna, ki jima bo poskušala pomagati. Blaža bo prosila, naj opiše, kaj se je zgodilo.

Planet TV/posnetek zaslona

"Malo preveč sem bil dobre volje, malo preveč sem popil. Pač, dobro sem se počutil …," bo dejal, Tina pa bo dodala: "In se potem ostali nismo dobro počutili."

Blaž bo pojasnil, da se je Tini opravičil, a da njegovega opravičila še ni sprejela. Tina bo prijazno dodala, da bi bilo bolje najti drugo temo, a Anna bo menila, da je potrebno zamenjati energijo.

"Lepo je, da to energijo spremenimo v nekaj lepšega, ker je brez veze, da pač nista dobre volje, če smo vsi dobre volje," bo menila Anna in dodala, da energija ni takšna kot bi lahko bila.

Planet TV/posnetek zaslona

Tina bo kasneje produkciji zaupala, da ji tak način ni všeč. "To, da meni drugi nekaj vsiljujejo, oziroma, da pač silijo vame z nekimi takimi stvarmi, ko vidijo, da se hočem umikat, mi ne paše. Se mi zdi prisiljeno vse."

Dodala bo, da se ji zdi lepo, da ji je Anna ponudila pomoč, ampak, da takšne stvari pri njej ne funkcionirajo.

A  Anna ne bo odnehala. Ji bo uspelo ponovno povezati par?