J. Z. | 7. 7. 2022, 11:35

Elon Musk s 15 let mlajšo na skrivaj dobil še dva otroka

Profimedia

Razvpiti lastnik Tesle Elon Musk je lani, le nekaj dni preden je s partnerko Grimes dobil njunega drugega otroka, skrivoma dobil še dvojčka. Javnost preseneča, kdo je mati otrok. 

Elon Musk se je, skrit pred očmi javnostmi, lani razveselil prihoda dvojčkov s Shivon Zilis, sicer zaposleno v njegovem podjetju Neuralink, kjer ima eno od vodilnih funkcij. Od 51-letnega milijarderja je mlajša 15 let. 

Otroka je rodila ob koncu lanskega leta, razkriva Business Insider. Ni še znano, kako je otrokoma ime, nosila pa naj bi priimka obeh staršev. 

Dvojčka naj bi se rodila novembra, novica o njunem rojstvu pa je v javnost prišla po tem, ko sta se starša odločila za spremembo njunih imen, ki po novem vsebujeta očetov in mamin priimek.

Ozadje njunega odnosa ostaja neznanka, prav tako ni jasno, ali sta še vedno v razmerju. Shivon Zilis si je nekaj mesecev pred rojstvom dvojčkov uredila dom v Austinu, kjer ima svojo nepremičnino tudi Musk, ki velja za najbogatejšega človeka na svetu.

Skupaj ima že devet otrok

Dvojčka naj bi se rodila samo nekaj tednov pred rojstvom deklice, ki sta jo Musk in njegova takratna izbranka Grimes poimenovala Exa Dark Siderl. Skupaj imata tudi sina z imenom X A-12.

V zakonu s prvo ženo Justine se mu je rodilo še pet otrok: Griffin, Vivian Jenna, Kai, Saxon in Damian.

Mediji ugibajo, da je morda Musk že prejšnji mesec namignil, da ima več otrok. Ob debati o povečanju rodnosti v ZDA je namreč tvitnil, da "on opravlja svoj del naloge"

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.