15. 6. 2022, 08:25

Ana Dolinar Horvat v bran svojemu očetu

STA
Ana Dolinar Horvat v bran svojemu očetu (foto: STA)

"Boli me srce, ker se v teh dneh zlivajo nanj strahovite obtožbe. Tega ne morem dopustiti. Rada te imam, oči," je med drugim zapisala igralka. 

Ana Dolinar Horvat je pred kratkim predstavila svoj podkast Mater, v katerem govori o težkih preizkušnjah v življenju in tematikah povezanih z materinstvom. Med drugim je spregovorila o splavu, raku na ščitnici in spolni zlorabi v otroštvu. Zdaj pa so se na njenega očeta zaradi tega zvrstile obtožbe, čeprav ga Ana v svoji izpovedi nikoli ni omenila.

Ganljiv zapis

Igralka je zaradi tega delila fotografijo svojega očeta z vnuki, ob kateri je napisala: "To je moj oči. Janez Dolinar. Ki mi je kupil prve lakaste čeveljce, ki so se svetili, ko sem šla z njimi v vrtec. Ki mi je vsako jutro spekel palačinke in še vedno jih rad peče mojim otrokom. Ki si je tudi med tednom vsakič izposodil film v videoteki in sva ga zvečer gledala na kavču in jedla kruh s salamo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Doliinar (@anadolinarhorvat)

Zapisala je tudi, da je bil oče njen varen prostor: "Z mano je moral vsaj desetkrat gledati Ljubezen na drsalkah. Nosil me je na štuporamo, čeprav sem se mu enkrat polulala. Vozil me je na vse cirkuške predstave in mi kupil največjo sladkorno peno. Moj oči je bil moj varen prostor. Zato me boli srce, ker se v teh dneh zlivajo nanj strahovite obtožbe. Tega ne morem dopustit. Rada te imam, oči."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.