P. L. | 26. 2. 2024, 09:05

Znana Slovenka žaluje, poslovil se je njen oče

Profimedia

Nekoč zelo priljubljena slovenska televizijska voditeljica je delila zelo žalostno novico ...

Nekdanja televizijska voditeljica Anja Križnik Tomažin se je oglasila na Instagramu. Preko družbenega omrežja je svojim spletnim prijateljem razkrila žalostno novico, poslovil se je njen oče.

"Oči moj, rada te imam, pogrešala te bom," je zapisala poleg fotografije očeta. Na njeno objavo so se odzvali mnogi, med njimi tudi znani slovenski obrazi in ji izrekli sožalje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Križnik Tomažin - AKT (@anja_kriznik_tomazin)

Križnik Tomažinova je bila nekoč znana televizijska voditeljica, skupaj z voditeljem Ladom Bizovičarjem je vodila zabavno oddajo na RTV Slovenija, Tistega lepega popoldneva.

Pred leti se je umaknila iz oči javnosti, postala je strokovnjakinja javnega nastopanja in trenerka komunikacijskih veščin. Po večletnem šolanju je kasneje prejela naziv 'executive coach', kot je dejala pred časom za Cosmopolitan, pa je njena življenjska strast ta, da s polno mero energije ljudem pomaga izvleči iz njih najboljše. 

"Coahing je namreč v rezultate usmerjen proces osebne rasti. Lahko gre za poslovna in/ali zasebna področja. Coachi pomagamo posameznikom oblikovati možne korake, ki vodijo k njegovemu napredku, pa naj bo to reševanje problemov, želja po spremembi ali želja po nadgradnji tako sebe kot svojih poslovnih zmogljivosti," je pojasnila za omenjeni portal.

Anja Križnik Tomažin

Anja Križnik Tomažin

Sašo Radej

"Pri tem ne svetujemo, kaj bi kdo moral narediti, saj bi mu vsiljevali svoje izkušnje. Svojim varovancem postavljamo vprašanja in mu odpiramo različne možnosti, da sam najde zase najboljšo pot in rešitev. Rezultati so neverjetni. Za coaching se odločajo ljudje, ki želijo recimo bolje razporejati svoj čas, se bolje sporazumevati z okolico, boljše reševati situacije in konflikte, ki iščejo ravnovesje med poslovnim in zasebnim, boljšo organiziranost, hitrejše doseganje ciljev, večjo samozavest, ki želijo še bolje voditi svoje time in podobno," je razložila Križnik Tomažinova.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol