N. Vo. | 14. 5. 2024, 22:15

Anja Širovnik razkrila, zakaj se več ne druži s Kajo Casar

posnetek zaslona/YouTube David Milosavljević

Anja Širovnik je v odkritem pogovoru razkrila, kaj se je zgodilo z njeno nekdanjo prijateljico Kajo Casar.

Zmagovalka prve sezone resničnostnega šova Sanjski moški, Anja Širovnik, ki je v oddaji osvojila srce Gregorja Čeglaja, je kot gostja v podkastu Davida Milosavljevića govorila o svojem življenju pred in po šovu, selitvi na Kanarske otoke, kjer živi že dve leti, odgovorila pa je tudi na vprašanje, ki ga je največ sledilcev zastavilo Milosavljeviću.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)

Širovnikova je v oddaji leta 2021 namreč stkala tesno prijateljstvo s tekmico Kajo Casar, kmalu po šovu pa sta se skupaj preselili na otok Tenerife. Sprva sta tudi živeli skupaj, kar so sledilci spremljali na družbenih omrežjih, zdaj pa je postalo očitno, da nista več prijateljici. "S Kajo sva se oddaljili, kar je očitno na Instagramu, ne druživa se več, ampak nisva pa skregani," je na vprašanje "Kaj se dogaja s Kajo Casar", odgovorila Širovnikova.

Ko jo je nato Milosavljević vprašal, če se je med njima kaj konkretnega zgodilo, je odvrnila: "Nič dramatičnega. Življenje se je zgodilo. Ona ima svojo družbo, jaz imam svojo. Midve sva se spoznali v šovu, ne poznava se od prej in na začetku se družiš zaradi nekih skupnih interesov, potem pa vidiš, da to ni to in gre vsak svojo pot."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Še vedno obe živita na Tenerifu in čeprav se ne družita več, še vedno stanujeta blizu, na razdalji le 15 minut vožnje z avtom, je povedala zmagovalka prve sezone šova Sanjski moški. Še vedno se tu in tam vidita, včasih si pomagata pri prenašanju paketov iz Slovenije na Tenerife in obratno, je povedala Širovnikova, vseeno pa ni več tako, kot je bilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)

Casarjeva je že ob selitvi na španski otok postala velika navdušenka nad surfanjem. Poleg dela na socialnih omrežjih ji službo predstavlja delo v surf šoli, kjer opravlja administrativna dela in uči surfanje. Anja Širovnik pa je ustanovila svoje podjetje Ansy Cosmetics, kjer so bili prvi produkti olja za ustnice, zdaj pa jim je dodala še olje za telo z bleščicami.