Uredništvo | 13. 5. 2024, 15:12

Novo poglavje za Melani Mekicar: sprejela pomembno odločitev

Arhiv Melani Mekicar

Simpatično voditeljico Melani Mekicar, ki jo lahko spremljamo tudi v seriji Skrito v raju, čakajo novi izzivi.

Simpatična voditeljica Melani Mekicar, ki trenutno navdušuje v vlogi Nine v TV-uspešnici Skrito v raju in ki smo jo pred časom gledali v zabavni TV-oddaji V petek zvečer, je dobila novo službo. Postala je nova radijska voditeljica oddaje Feel Good jutro na Hitradio Center.

Melani Mekicar se je tako pridružila voditeljema Klemnu Kopini in Vesni Ponorac. Simpatični trojček lahko poslušate vsak delavnik med 6.00 in 10.00 uro.

"Klemna in Vesno poznam že kar nekaj časa, zdaj pa je prva priložnost, da se zares spoznamo in veselim se našega sodelovanja. Energija med nami se mi zdi prava in komaj čakam na vse izzive, ki nas čakajo kot trio," je za Metropolitan povedala simpatična Melani Mekicar, ki priznava, da je radijski eter pogrešala. Radijske izkušnje si je v preteklosti nabirala kot voditeljica na Radiu Antena.

Melani Mekicar se vrača pred radijski mikrofon.

Melani Mekicar se vrača pred radijski mikrofon.

Hitradio Center/Urban Zore

"V medijih sem bila na takšen ali drugačen način vedno prisotna, radijski eter pa sem bolj pogrešala, kot sem si mislila. Šele zdaj, ko sem nazaj, vidim, koliko mi je dejansko manjkal vsakodneven stik s poslušalci."

Glede na to, da bo vodila jutranji program, odkrito prizna, da ni jutranja ptica. "Raje imam večere in noči. Je pa res, da če moram vstati zgodaj, sem takoj funkcionalna in ne potrebujem dolgo, da se zbudim in pridem k sebi."

Arhiv Melani Mekicar

Njena budilka pa bo po novem začela zvoniti precej zgodaj. "Za zdaj ob petih, mislim pa, da mi bo s časom uspelo jutranjo rutino skrčiti, da bom lahko potegnila do deset čez pet. (smeh)" Ker marsikdo ne more začeti dneva pred prvo jutranjo kavo, nam je še zaupala, kakšno kavo najraje pije: "Kavo z mlekom, in če se počutim pogumno, še s polovico sladkorja."

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave