P. L. | 21. 3. 2024, 15:04

Melani Mekicar razveselila s podrobnostmi iz serije Skrito v raju

Instagram/Melani Mekicar

Televizijska in radijska voditeljica Melani Mekicar, ki igra v seriji Skrito v raju, je na veselje številnih razkrila nekaj podrobnosti. 

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica Melani Mekicar je s svojimi ┼ítevilnimi obo┼żevalci na TikTok spregovorila o sebi in o seriji Skrito v raju.

Na za─Źetku je obo┼żevalce presenetila z dejstvom, da prihaja iz Prekmurja. "Rojena sem v Murski Soboti, vsi moji so Prekmurci in doma gu─Źimo," je povedala in razkrila, da je na FDV-ju ┼ítudirala marketing in piar, a nikoli ni delala v tej smeri.

Lara in Nina

Lara in Nina

Voyo/posnetek zaslona

V nadaljevanju je razkrila, da je kot voditeljica sodelovala pri oddaji V petek zve─Źer, ki je imela zelo visoko gledanost. Pri 22 letih pa so se ji uresni─Źile sanje. "Vedno sem bila najve─Źja obo┼żevalka glasbenega izbora Ema in uresni─Źile so se mi sanje, da sem lahko pri 22 letih vodila tri ve─Źere Eme in en ve─Źer Eme fresh," je povedala in dodala, da je bilo prav tako izjemno, da se je lahko lani javila na Evrovizijo iz Slovenije in podelila to─Źke nastopajo─Źim.

V nadaljevanju je razkrila, da je v otroštvu in mladosti trenirala ples, plesala je na raznih televizijskih šovih. "Vedno sem mislila, da bom na koncu profesionalna plesalka, ker je bila to moja prva ljubezen, ampak takoj za plesom pa je bila v mojem srcu vedno igra," je pojasnila.

Igra Nino

Mekicarjeva je svojim sledilcem dejala, da jo trenutno lahko gledajo v seriji Skrito v raju, kjer igra Nino, najbolj┼ío prijateljico Lare. "Mogo─Źe ste me ┼że videli, ampak zaenkrat ste me videli preko videoklicev, zelo kmalu pa pridem tudi v kamp," je razkrila.

"Snemanje Skrito v raju je bila ena izmed najbolj┼íih mo┼żnih izku┼íenj. Snemali smo na morju, snemali smo dve poletji in dve pomladi," je razkrila ┼íe eno zanimivo dejstvo. Dodala je, da je bila ekipa sanjska.

Rada kva─Źka

V nadaljevanju je Mekicarjeva povedala tudi, da zelo rada kva─Źka: "Resno razmi┼íljam, da bi za─Źela prodajati svoje kva─Źkane stvari."┬á

Nina je najboljša prijateljica Lare.

Nina je najboljša prijateljica Lare.

Voyo/posnetek zaslona

Odgovorila pa je tudi na vpra┼íanje obo┼żevalke, ki jo je zanimalo, ali so morda topi, ki jih Lara nosi v seriji Skrito v raju, njeno delo. "Haha, to pa ┼żal ne."

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec