P. L. | 20. 3. 2024, 09:14

Skrito v raju: v serijo prihaja zelo znani televizijski obraz

Voyo/posnetek zaslona

V priljubljeni seriji Skrito v raju bo nastopil znani TV-obraz, za katerega so pred leti številni gledalci držali pesti. 

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju nastopajo številni znani obrazi. Gledalci so se do zdaj že razveselili številnih: v seriji se kot prijateljica Lare pojavlja Melani Mekicar, kot gost mesnice, gospod Kos, se je gledalcem predstavil glasbenik Robert Dragar, član znane slovenske skupine Victory.

Pred kratkim so se gledalci razveselili tudi igralca Miha Rodmana, ki v seriji igra vlogo gostilničarja Boruta, ki pa ga Renato obtoži, da je zapeljal njegovo ženo Ines. V zgodbo pa je vstopil tudi Matic Valič, sin igralca Aleša Valiča. Ta igra novega direktorja klinike Steiner Mateja Kotnika.

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Prihaja znani TV-obraz

Nocoj pa bodo igralci lahko v seriji opazili še en znani televizijski obraz. Za točilnim pultom lokala ob morju, kjer streže Lara, bo s prijateljem pil pivo gost, ki ga igra Aleksander Ferlic. Ta je pred dvema letoma vstopil v eksperiment Poroka na prvi pogled.

Aleksander je takrat v Planetov šov vstopil kasneje, poročil pa se je z Danico Lončarič. Njuna zveza je sicer že takoj temeljila na prijateljski ravni, sta pa v eksperiment prinesla svež veter in spodbudila pare, da se več pogovarjajo. 

Aleksander ni zaigral prvič

Aleksander kot statist pogosto nastopi v slovenskih filmih in serijah, gledalci so ga lahko videli že v seriji Jezero, Gajin svet, Najini mostovi, Gorske sanje. Nastopil pa je tudi v filmu Korporacija.

Kot je razkril za Metropolitan, bo v seriji Skrito v raju nastopil samo enkrat, torej za točilnim pultom, kjer pije pivo s prijateljem. "Sama izkušnja igranja je bila zanimiva, bila je prijetna ekipa in igralska zasedba," nam je pojasnil Aleksander.

Aleksander Ferlic

Aleksander Ferlic

Voyo/posnetek zaslona

"Zagotovo pa je bilo tudi delovno okolje takšno, kot bi si ga želel vsak. Morje, sonce, pesem škržatov. Upam, da me še povabijo k sodelovanju in da me vidite še kdaj," je dodal.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave