A. R. | 14. 10. 2022, 15:43

Bila sta tik pred ločitvijo, zdaj pa sta potrdila nepričakovano novico

Instagram/Fahriye Evcen Özçivit

V zakonu priljubljenega igralskega para ni bilo vedno posuto samo z rožicami. Zdaj pa je v njuno življenje posijal nov žarek upanja.

Eden najbolj zaželenih turških igralcev Burak Özçivit, ki smo ga spremljali v uspešnici Moja boš, in njegova žena Fahriye Evcen sta sledilce na Instagramu razveselila s prav posebno novico.

36-letnica je objavila serijo fotografij, na katerih pozira v črnem oprijetem pajacu, vso pozornost pa je pritegnil njen precej zaobljeni nosečniški trebušček. S tem je končala ugibanja, ali se bo družinica povečala še za enega člana/-ico ali ne. Objavo je pospremila s črnim srčkom, sledilci pa so jo v komentarjih zasuli s čestitkami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Priljubljena turška igralca sta poročena od leta 2017, postati starša pa je bila ena njunih največjih življenjskih želja, kar sta poudarila v številnih intervjujih. Leta 2019 sta dobila prvorojenca, sina Karana. Oboževalci že nestrpno pričakujejo, ali bo Karan dobil bratca ali sestrico, saj sta bodoča starša glede spola otroka še skrivnostna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Leta 2020 so turški mediji razširili novico, da se Burak in Fahriye razhajata. Težave v njunem zakonu naj bi se začele po tem, ko je Fahriye zaradi očetove smrti padla v depresijo in ni želela sprejeti Burakovega nasveta, naj si poišče strokovno pomoč, medtem ko je on prevzel skrb za njunega sina.

Po besedah ​​vira blizu para se nista mogla dogovoriti glede vzgoje otroka, saj naj bi vsak želel sina vzgajati po svoje. Vendar se je drama končala srečno in eden najlepših zvezdniških parov Turčije, vsaj za zdaj, ostaja poročen.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.