27. 4. 2022, 14:51

BIZARNO: Priznala sta, da pijeta kri drug drugega

Profimedia
BIZARNO: Priznala sta, da pijeta kri drug drugega (foto: Profimedia)

Par je potrdil govorice, da to res počneta, in razkril še nekaj podrobnosti!

Megan Fox je v intervjuju za revijo Glamour povedala, da z zaročencem Machine Gun Kellyjem pijeta kri drug drugega, in sicer v "obredne namene". Govorice o njunem nenavadnem početju so se začele ob njuni zaroki, ko naj bi prelomni dogodek v njunem življenju proslavila prav s pitjem krvi drug drugega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

35-letna igralka je dodatno pojasnila, da si ljudje predstavljajo, da spijeta cel kelih krvi kot v Igri prestolov, a da je to daleč od resnice in "gre za le nekaj kapljic".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNILAD (@unilad)

Njuno početje se mnogim ne zdi le družbeno nesprejemljivo, ampak tudi nevarno, a zvezdnica Transformerjev vztraja, da je njuno uživanje krvi "pod nadzorom". “Nadzorovano je v smislu, da se odločiva, da prelijeva malce krvi in jo spijeva. On je precej bolj spontan, buren in kaotičen in bi bil pripravljen tudi razrezati si prsni koš z razbitim steklom in mi ponuditi, naj mu vzamem dušo," je nadaljevala Foxova.

Meghan Fox je mati treh otrok, ki jih ima z nekdanjim možem Brianom Austinom Greenom, zapustila pa ga je ravno zaradi zveze z MGK. Novi par se je zaročil po letu in pol skupnega zmenkovanja, mnogi pa menijo, da želita svojo zvezo prikazati na podobno bizaren način, kot sta to počela Angelina Jolie in njen takratni mož Billy Bob Thornton.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.