P. L. | 22. 2. 2024, 15:11

Partnerica Blaža Švaba pred novim izzivom: preverite, kaj jo čaka

Sami Rahim

Lara Medved, partnerica glasbenika Blaža Švaba, je pred novim izzivom. Uspelo ji je po skoraj letu dni ...

Pred kratkim je v javnost prišla novica, da je novinarka in voditeljica Planet TV Lara Medved tudi srčna izbranka znanega slovenskega glasbenika Blaža Švaba. Švab o svoji zasebnosti ne govori veliko, zato se dolgo časa ni vedelo, kdo je njegova partnerica in mati njunega sina Leva, ki se jima je rodil leta 2020.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Po novici, da gre za simpatično novinarko, ki dela na Planet TV, pa je to potrdil tudi Švab na TV Veseljak. Na vprašanje voditeljice Janje Ulaga, zakaj naj bi bilo težko iz njegovih ust izvedeti, kako je ime njegovi partnerici, se Švab ni obotavljal in je dejal: "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime ali kako jo kličem?" Nato je nadaljeval: "Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'."

Medvedova pred novim izzivom

Pred Medvedovo pa je nov, večji izziv. Kot piše revija Lady, ne bo več le novinarka na terenu, ampak bo tudi v studiu, kjer bo ob petkih v oddaji Jutro na Planetu vodila rubriko Po domače.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

"Spomnim se dne, ko sem prišla in me je na modrem kavču sprejela tedanja urednica. Povedala sem ji, da sem se pripravljena predano učiti in delati, s tiho ter močno željo, da bi nekoč delala v televizijskem studiu," je Medvedova pojasnila za omenjeno revijo.

"S pomočjo in podporo vseh sodelavcev sem po skoraj enem letu dela na terenu sprejela predlog urednika Igorja Krmelja, da v studiu vodim rubriko z domačo glasbo," je razkrila.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec