P. L. | 5. 2. 2024, 13:02

Blaž Švab pokazal svoje stanovanje in razkril tudi, kdo je odgovoren, da se tako sveti

Instagram/Blaž Švab

Priljubljeni glasbenik je naredil veliko izjemo in pokazal delček svojega stanovanja, pojasnil pa tudi, kaj zelo rad počne. 

Znani in priljubljeni slovenski glasbenik, pevec skupine Modrijani, Blaž Švab, je svoje spletne prijatelje razveselil s posnetkom, s katerim je pokazal delček svoje domače kuhinje. Mnogi so opazili, da je zelo lepa, pa tudi zelo čista, za kar pa ima očitno prste vmes prav Švab. Ta je namreč v posnetku razkril, da je zadolžen za čiščenje kuhinje.

"Evo, kako preživljam proste popoldneve in proste večere … Običajno čistim. Tudi zato, ker rad čistim in ker moram čistiti," je dejal, nato pa dodal, da imajo doma vse pošteno razdeljeno.

"Jaz sem zadolžen za kuhinjo, pa za hodnik, pa za spalnico, dnevno sobo, pa za kopalnico … Tako da, vse štima," je dejal Švab in zavzdihnil: "Ja, tudi to je ljubezen, a ne?"

S posnetkom pa je številne oboževalce skupine Modrijani povabil tudi na koncerte, ki se bodo v prihodnjih dneh zgodili po vsej Sloveniji.

Pred kratkim spregovoril o svoji partnerici Lari

Pred kratkim je v javnost prišla informacija, kdo je srčna izbranka glasbenika Blaža Švaba, s katero imata tudi sina. Prvi so o tem poročali pri Slovenskih novicah, kjer so razkrili, da gre za novinarko in televizijsko voditeljico Laro Medved, ki soustvarja jutranjo oddajo Jutro na Planetu na Planet TV.

Blaž Švab in njegov bratranec Rok Švab, člana skupine Modrijani, pa sta pred kratkim gostovala v Jutranji budnici na radiu in televiziji Veseljak, kjer je Blaž prvič o svoji srčni izbranki tudi javno spregovoril.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Voditeljica Janja Ulaga ga je vprašala, zakaj naj bi bilo težko iz njegovih ust izvedeti, kako je ime njegovi partnerici, ob tem pa se Švab ni obotavljal in je dejal: "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime, ali kako jo kličem?" Nato je nadaljeval: "Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'."

Voditelja Nejca Drobniča pa je zanimalo, ali tudi poje kot slavček, Blaž je odgovoril: "Sploh ne, zna peti, ampak je predvsem glasna kot slavček, ko ji kaj 'ne paše'. Saj so vse slavčki." Nato pa je razkril, da kadar je jezen nanjo, jo kliče nekoliko drugače, a da tega vzdevka ne bo javno povedal, saj je ne želi razjeziti.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ