A. B. | 9. 8. 2022, 09:11

Srčna izbranka Lada Bizovičarja delila utrinke težkega podviga: zaupala je, kako ji je uspelo

Instagram/Anela Šabanagić/posnetek zaslona
Srčna izbranka Lada Bizovičarja delila utrinke težkega podviga: zaupala je, kako ji je uspelo (foto: Instagram/Anela Šabanagić/posnetek zaslona)

Medtem ko se nekateri odločajo za sprostitev ob morju, sta se zaljubljenca odločila poletni oddih preživeti nekoliko drugače. 

Anela Šabanagić je srčna izbranka Lada Bizovičarja, s katerim imata 4-letno deklico Lano in enoletno Rumi Avo. 

Poletno avanturo sta letošnje poletje spisala tudi v Dolomitih, kjer je Šabanagićevi uspelo nekaj, kar ji brez dragega preprosto ne bi, kot je bila iskrena na družbenih omrežjih. 

Instagram/Anela Šabanagić/posnetek zaslona

Neverjetni razgledi in skupne zmage

V dvoje sta se s kolesi odpravila v sosednjo Italijo, v okolico vasice San Cassiano, od koder sta prekolesarila 24-kilometrsko pot po okoliškem gorskem svetu. Anela je na Instagramu delila čudovite fotografije pokrajine, na eni izmed fotografij pa zapisala, da ji brez Lada naporni vzponi ne bi uspeli.

"Prvič! Hvala moji 'boljši' polovici za brco v rit," so se glasile njene besede ob fotografiji z iskrenim nasmehom na obrazu. 

Instagram/Anela Šabanagić/posnetek zaslona

Po napornem kolesarjenju ...

Aktivno preživeti trenutki so jo tudi utrudili, kar je obeležila tudi na Instagramu. Ob fotografiji z belim kopalnim plaščem in kitkami je zapisala: "Gotova. Ampak srečna," s čimer je potrdila, da so se vzponi in težki trenutki med vožnjo kljub vsemu obrestovali. Ne glede na vse je ob sebi imela Lada, ki ji je bil pri tem velika podpora. 

Instagram/Anela Šabanagić/posnetek zaslona