11. 7. 2022, 13:14

Znano je ime najmlajše hčerke Lada Bizovičarja: zagotovo vas bo navdušilo!

Goran Antley

Televizijski voditelj, igralec in pevec le redko govori o svoji družini. Zdaj je v javnost prišla informacija, ki sta jo z izbranko več kot leto dni skrbno skrivala.

Lado Bizovičar je moški več talentov, ki nas prav tako zabava kot nas zna pobožati po duši. Z izbranko Anelo Šabanagić sta si zgradila čudovito družinico z dvema hčerkama. Prvorojenka Lana bo avgusta stara 4 leta, medtem ko je mlajša letos upihnila prvo svečko.

Drugorojenke

Kot poroča revija Suzy, sta ponosna starša drugo hčerkico poimenovala Rumi Ava. Zanimivo je, da je ime Rumi za svojo hčerko izbrala tudi svetovno znana pevska diva Beyonce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Z Anelo se sicer odlično razumeta, rada pa si vzameta tudi čas zase in za prijatelje. Medtem ko Lado rad 'pobegne' na golf s prijatelji, med drugim tudi z Juretom Koširjem, si je Anela pred kratkim privoščila sproščen konec tedna, na katerem si je lahko dodobra napolnila baterije.

Kot je zapisala na Instagramu, si je po skoraj štirih letih lahko privoščila konec tedna samo zase, "za pobeg v naravo, meditacijo in mir." Pri tem pa dodala, da je veliko časa namenila izvajanju joge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

"Na različne načine se trudita loviti ravnotežje, medsebojno se spoštujeta in podpirata ter sta drug drugemu dobra prijatelja," so odnos med Ladom in Anelo opisali v omenjeni reviji.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lado Bizovičar (@ladobizovicar)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.