A. B. | 16. 9. 2022, 07:59

Borila se je za srce Gregorja Čeglaja, zdaj je ljubezen našla na drugem koncu sveta (imamo vse podrobnosti)

Instagram/Anja Širovnik/posnetek zaslona/fotomontaža

Priznala je, da se je na Tenerifih zaljubila, kar je skrivala kar nekaj mesecev. Je njuno razmerje resno in ali ga je zares prek videoklica predstavila staršem? 

23-letna Anja Širovnik je ena izmed kandidatk, ki so se leta 2019 v oddaji Sanjski moški potegovale za srce Gregorja Čeglaja. Čeprav jo je izbral in je proslavila zmago v TV-šovu, pa sta hitro sporočila, da med njima ni iskrice. Pred slabimi petimi meseci pa se je v duhu raziskovanja sveta in stopanja zunaj cone udobja Širovnikova odločila preseliti na Tenerife. To je storila skupaj z nekdanjo sotekmovalko Kajo Časar. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Na Instagramu je v tem času delila veliko utrinkov, pred kratkim pa so mnogi sledilci opazili, da se v topel objem stiska z moškim, ki ga še javno ni predstavila.

Zato se je odločila njuno zgodbo deliti in zaupala tudi vse podrobnosti tega, kdaj se je vanj zares zaljubila. 

Vse se je začelo z zumbo 

Na Instagramu je v uvodnih besedah povedala, da "je po petih mesecih pripravljena spregovoriti o svojem ljubezenskem življenju", ne glede na to, da to zanjo pomeni, da bo razkrila kar nekaj osebnih trenutkov, ki jih bo poznala širša javnost. 

Kot je pojasnila, se je vse začelo z zumbo. "Za čas, ko sem bila v Sloveniji, sem se odločila, da si želim znova plesati. Zato sem poiskala, kje bi lahko na vaje hodila na Tenerifih," je povedala in izdala: "Naletela sem nanj in mu na Instagramu pisala. To je bilo to." 

Že naslednji dan jo je videl na plaži in ji videoposnetek poslal na Instagram, naslednji dan sta se videla na zumbi in veliko časa po vseh naslednjih vajah preživela ob daljših pogovorih. 

Večkrat sta se skupaj odpravila na pijačo, a ko sta odpotovala skupaj v Milano, je vedela "da ne bo ostalo samo pri tem, da je moj zumba inštruktor".

Instagram/Anja Širovnik/posnetek zaslona

Predstavila ga je tudi staršem: na prav poseben način 

Čeprav je povedala, da njen načrt ni bil, da bi se na drugem koncu sveta zaljubila, kaj šele imela razmerje, je povedala, da se je odločila, da ga staršem predstavi: "Ja, predstavila sem ga, čeprav je to zadnja stvar, ki sem si jo v življenju predstavljala," je povedala in namignila, da bosta skupaj zagotovo obiskala Slovenijo. Sama se bo domov za nekaj časa odpravila čez slab teden. 

Njegovega imena sicer v objavah na Instagramovih zgodbah ni povedala, a ga je označila na eni izmed fotografij, ime mu je Abrahan Torres. 

Širovnikova je povedala, da so bili odzivi nanj "dobri, a je vse potekalo v angleščini", zaradi česar je imela njena mama nekaj težav, a so se uspeli sporazumeti. 

@anjasirovnik 👀❤️ #tenerife #love #canaryisland #happy ♬ Night Change - One Direction

Sicer je povedala tudi, da trenutno še zmeraj živi skupaj s Časarjevo, a večino časa preživi pri fantu, saj si trenutno še ne predstavlja, da bi se k njemu preselila. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.