Uredništvo | 17. 9. 2023, 10:04

Bosta Robert Golob in Tina Gaber zibala? Premierova izbranka razkrila, da ...

Borut Živulović/Bobo

Kako daleč bo Roberta Goloba in Tino Gaber popeljalo njuno ljubezensko razmerje?

Robert Golob in Tina Gaber sta v zadnjem obdobju najbolj prepoznaven par na slovenski medijski sceni. Oba sta tako ali drugače ves čas v središču pozornosti: Golob zaradi potez, s katerimi vodi državo, Gabrova zaradi tisoč in enega razloga. V zadnjih dneh se je namigovalo, da bo v soboto na tnalu zaradi domnevnega pornografskega posnetka, na katerega pa so Slovenci zaman čakali. 

Ne glede na vse, kar se dogaja okrog njiju, ljubezen med premierom in misico še naprej cveti. Toda ali bi lahko vse skupaj preraslo v še kaj več? Bi si zaljubljenca nekoč lahko ustvarila tudi družino? Gabrova je ponudila misel, da je vloga mame brez dvoma prisotna v njenih življenjskih ciljih in željah.

"Obožujem otroke, kaj bo življenje prineslo, pa ne vem," je Gabrova v intervjuju za Nedelo odgovorila na vprašanje, ali si želi svojih otrok. Ob tem se seveda poraja vprašanje, kakšne so premierove želje, navsezadnje je Golob že oče, pri šestinpetdesetih pa prav tako ni več ravno najmlajši ...

Otroci gor ali dol, Gabrova je priznala, da v Golobovi družbi uživa: "Je človek izjemnega uma, ob katerem rasteš. Nadvse inspirativen. In za to sem mu zares hvaležna. Zatorej so vsa ta natolcevanja manipulatorjev precej neposrečena. Moški, ki bi ga lahko vrtela okoli prsta in bi brezglavo sledil moji volji, me ne bi zanimal niti minuto."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.