P. L. | 20. 3. 2024, 14:11

Boštjan Romih po ločitvi presenetil s tem dejanjem

Mateja Jordovič Potočnik

Televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih je presenetil številne, ko je znova obudil ...

Minuli teden je odjeknila novica, da se ločuje eden najlepših parov na slovenski sceni - televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih in Lara Romih. Par se je poročil leta 2004, že prej pa sta bila par štiri leta. V zakonu so se jima rodili trije otroci, dve hčerki, Rosa in Lila, ter sin Dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Romihova sta na slovenski sceni veljala za enega najlepših in najbolj usklajenih parov, zato je bila novica, da se ločujeta, toliko večje presenečenje.

O svojem zakonu je Romih spregovoril pred nekaj leti, ko je vodil priljubljeno oddajo Popolna poroka. "Oddaje Popolna poroka se veselim, ker bomo po vsej Sloveniji širili ljubezen, zaljubljenost, predanosti in medsebojno povezanost. Ljubezen je najmočnejša sila našega planeta in romantično čustvo, ki ga je treba praznovati. Poroka je zagotovo najlepše praznovanje, ki si ga zaljubljenca lahko želita. Nepozaben dogodek, ki nas zaznamuje in ostane v najlepšem spominu. Vsak par si želi, da je njuna poroka nekaj posebnega. V naši oddaji bosta imela čudovito priložnost, da njune besede predanosti ostanejo v najlepšem spominu za vekomaj,"  je takrat povedal.

Prijel je za kitaro

Tako kot Lara, ki poje v ženski skupini Ladies First, pa se je očitno tudi Boštjan znova zatekel h glasbi. V otroških letih je že pel v zboru, v najstniških letih je bil član rock skupine, kot kaže, pa je tudi zdaj ubral rock ritme, saj je razvidno s posnetka, da v rokah drži električno kitaro.

Boštjan Romih

Boštjan Romih

Instagram zgodba

Pretekli konec tedna je Romih preživel s prijatelji v glasbenem studiu. Glasbenik in producent Damjan Pančur je namreč v Instagram zgodbi pokazal, kako Romih igra na kitaro, označil pa je tudi produkcijsko hišo AX Production, ki je v lasti Sandija Kogoja, moža pevke Regine.

Kaj pripravljajo glasbeni prijatelji, še ni znano, zagotovo pa bi se oboževalci razveselili novosti na slovenski glasbeni sceni.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak