P. L. | 8. 4. 2024, 13:01

Lara Romih osupnila vse: poglejte, s kom se druži po ločitvi (FOTO)

Aleksandra Saša Prelesnik

Nekdanja žena voditelja Boštjana Romiha je pokazala, kako uživa in s kom ustvarja nove lepe spomine ...

Pred kratkim je javnost presenetila novica, da se po mnogo letih zakona ločujeta priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih in njegova partnerica, arhitektka Lara Romih. Par je bil skupaj od leta 1998, poročila sta se leta 2004, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci, dve hčerki, Rosa in Lila, ter sin Dan.

Veljala sta za enega najlepših parov na slovenski sceni, zato je bila novica, da se ločujeta, veliko presenečenje. Kot so pisali številni mediji, s širšo javnostjo podobnosti o ločitvi nista želela deliti. Tudi zato so se pojavila številna ugibanja, med drugim tudi, kdo bo ostal v čudoviti družinski hiši, ki jo je zasnovala Romihova.

Družina Boštjana in Lare Romih

Družina Boštjana in Lare Romih

Boštjan Romih/Facebook

Družina je živela v sanjski hiši

Družina Romih si je pred leti dom ustvarila v čudoviti hiši v bližini Grosupljega, ki jo je zasnovala Lara Romih, po poklicu arhitektka. Pred leti so jo predstavila tudi v oddaji Ambient, ki pa jo danes vodi prav Romih.

V oddaji je Romihova spregovorila o hiši, pojasnila, da je zasnovala vse, od temeljev do strehe, tako načrte hiše kot tudi notranjo opremo. Od tega je minilo že 14 let, kot je v posnetku razkrila Romihova, je hiša zasnovana po principu nizkoenergijske hiše, kar pa pomeni, da se pozimi zaradi obilne svetlobe, ki prihaja vanjo, dodatno ogreva, v poletnih mesecih pa spuščeni napušči omogočajo, da je bivanje v njej prijetno. 

Kot je razkrila, si je kuhinjo zamislila kot nekakšno krmilo, iz nje ima pod kontrolo celotno hišo, tako jedilnico, dnevno sobo, mansardo kot tudi dovoz do hiše. Sanjska hiša, v kateri je družina složno živela 14 let, pa zdaj odpira vprašanja: kdo bo v njej živel in kdo se bo odselil?

Oglasila se je s smučanja

Življenje teče dalje, kar je z novo objavo sporočila tudi Romihova. Na družbenem omrežju je delila nekaj utrinkov, ki so nastali na smučanju s prijateljicami. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Kot je razkrila poleg objave, se je s prijateljicami odpravila v sosednjo Italijo, obiskale so smučišče Cervinia, ki leži na italijansko-švicarski meji pod mogočnim Matterhornom, kjer so smučišča urejena vse do višine 3.800 metrov nadmorske višine. 

Iz utrinkov, ki jih je v objavi zbrala Romihova, je mogoče razbrati, da se je s prijateljicami resnično zabavala. Njeno objavo pa je med drugimi všečkal tudi njen nekdanji partner Boštjan Romih.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak