P. L. | 27. 3. 2024, 12:36

Po ločitvi Boštjana in Lare Romih vse glasnejše vprašanje: kaj se bo zgodilo z njunim sanjskim domom? (VIDEO)

Aleksandra Saša Prelesnik

Nekdanja zakonca Boštjan in Lara Romih sta s svojimi tremi otroki živela v sanjski hiši. Kaj se bo zdaj zgodilo z njo? 

Pred kratkim je javnost presenetila novica, da se ločujeta radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih in Lara Romih, znana arhitektka. Par je veljal za enega najlepših na slovenski sceni. Poročena sta bila od leta 2004, v zakonu so se jima rodili trije otroci, hčerki Rosa in Lila ter sin Dan.

Lara Romih

Lara Romih

You Tube/posnetek zaslona

A po poročanju slovenskih medijev se zdaj razhajata, odločitev za ločitev pa naj bi  med njima tlela že nekaj mesecev. O ločitvi je Romih spregovoril za revijo Suzy, med drugim je omenil tudi, da prosijo za uvidevnost in razumevanje. Dejal je, da več kot to, da drži, da se ločujeta, s širšo javnostjo ne želita deliti.

Dnevna soba

Dnevna soba

You Tube/posnetek zaslona

O svojem zakonu je Romih spregovoril pred nekaj leti, ko je vodil priljubljeno oddajo Popolna poroka. "Oddaje Popolna poroka se veselim, ker bomo po vsej Sloveniji širili ljubezen, zaljubljenost, predanosti in medsebojno povezanost. Ljubezen je najmočnejša sila našega planeta in romantično čustvo, ki ga je treba praznovati. Poroka je zagotovo najlepše praznovanje, ki si ga zaljubljenca lahko želita. Nepozaben dogodek, ki nas zaznamuje in ostane v najlepšem spominu. Vsak par si želi, da je njuna poroka nekaj posebnega. V naši oddaji bosta imela čudovito priložnost, da njune besede predanosti ostanejo v najlepšem spominu za vekomaj,"  je takrat o oddaji za 24ur.com povedal Romih.

Družina je živela v sanjski hiši

Družina Romih si je pred leti dom ustvarila v čudoviti hiši v bližini Grosupljega, ki jo je zasnovala Lara Romih, po poklicu arhitektka. Pred leti so jo predstavila tudi v oddaji Ambient, ki pa jo danes vodi prav Romih.

V oddaji je Romihova spregovorila o hiši, pojasnila, da je zasnovala vse, od temeljev do strehe, tako načrte hiše kot tudi notranjo opremo. Od tega je minilo že 14 let, kot je v posnetku razkrila Romihova, je hiša zasnovana po principu nizkoenergijske hiše, kar pa pomeni, da se pozimi zaradi obilne svetlobe, ki prihaja vanjo, dodatno ogreva, v poletnih mesecih pa spuščeni napušči omogočajo, da je bivanje v njej prijetno. 

Kot je razkrila, si je kuhinjo zamislila kot nekakšno krmilo, iz nje ima pod kontrolo celotno hišo, tako jedilnico, dnevno sobo, mansardo kot tudi dovoz do hiše.

Sanjska hiša, v kateri je družina složno živela 14 let, pa zdaj odpira vprašanja: kdo bo v njej živel in kdo se bo odselil?

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan