28. 7. 2022, 14:34

Neprimerno? Zelenski in njegova žena se v času vojne nastavljata pred fotografski objektiv

Twitter/posnetek zaslona

Ukrajinski predsednik je skupaj z ženo Oleno prvič spregovoril o izzivih njunega zakona in tem, kako je nanju vplivala vojna v Ukrajini. A povsem iskrena osebna izpoved uporabnikov družbenih omrežij ni prepričala. Izgubljata zaupanje?

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski in njegova žena Olena Zelenska o svojem partnerstvu ne govorita veliko, a sta se tokrat odločila v svoj dom povabiti novinarko ameriške modne revije Vogue.

Zaupala sta ji veliko o njunem odnosu in otrocih, prva dama Ukrajine pa je za revijo stopila tudi pred objektiv. Fotografije so pri bralcih sprožile burne odzive.

Neprimerne fotografije? 

Revija, ki svoje bralce navdušuje z modnimi nasveti in v koraku s časom izumlja nove potrošniške trende, je bralce šokirala s fotografijami žene ukrajinskega predsednika.

Olena, oblečena v kose ukrajinskih modnih oblikovalcev, pozira med vojaki in v podzemnem zaklonišču.

Čas, ki bi ga moral posvetiti vojni

Mnoge uporabnike družbenih omrežij je presenetilo, da si je v času vojne in dnevnih poročanjih o napadih v Ukrajini predsednik vzel čas, da pozira in se pogovarja o svojem osebnem življenju.

Nekdo je na Twitterju zapisal: "Vsak dan umre na stotine ukrajinskih vojakov. Zelenski pa se odloči, da bo imel fotografiranje za Vogue," in ob tem delil utrinke iz fotografiranja. 

"Kako se vam zdi pri smiselno pozirati, medtem ko vaša država in na tisoče državljanov gori v plamenih. Izgubila sem spoštovanje do vas. To je izgleda nova normalnost," je zapisala druga izmed uporabnic. 

Otrok ni videl že od začetka vojne 

Zelenski svojega 9-letnega sina in 18-letne hčerke ni videl že od začetka vojne, saj ju zadržujejo na skrivni lokaciji. "Ne vem, kako bi preživela te mesece, če bi bila od njiju ločena," pa je dodala Olena. "Volodimirju je precej težje. On trpi. Pa tudi najini otroci trpijo, ker se ne morejo videti," je še dodala. 

Njun odnos je močnejši kot kadarkoli 

"Vojna je najino razmerje le še poglobila," je povedal Volodimir. Dejal je tudi, da je Olena v času vojne dober zgled vsem ukrajinskim ženam in materam, saj se aktivno trudi, da bi pomagala svojim ljudem.

"Ona je moja ljubezen, moja najboljša prijateljica. Pa tudi patriotka, ki močno ljubi Ukrajino. In odlična mati," je še opisal ženo. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.