J. Z. | 22. 8. 2022, 11:39

Bralci ste povedali .... kaj o svojem novem videzu pravi Mario Fafangel?

Twitter/Mario Fafangel

Vodilni epidemiolog v državi je poskrbel za veliko ugibanj, komu je bolj podoben. Na koncu je celo sam pokazal, kaj je bila njegova prva asociacija.

Vodja posvetovalne skupine za spremljanje koronavirusa pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) Mario Fafangel je prejšnjo sredo presenetil z novim videzom. 

Fafangel se je namreč med poletnimi počitnicami poslovil od svoje brade in prepoznavnih kodrov. Presenetil je s krajšimi lasmi, namesto brade pa se je odločil za brke. 

Uporabniki družbenih omrežij so primerjali: je bolj podoben junaku iz video igrice Mario Bros ali pa filmskemu liku Boratu. 2

To smo bralce povprašali tudi na Facebooku in odgovori niso bili enotni. "Spominja na kakšnega italijanskega fuzbalerja v pokoju haha," je napisal eden od komentatorjev. Druga je pripomnila, da je Fafangel po "mnenju njene kolegice podoben Boratu". Tretja pa je dodala, da se na "njem vsak očke spočijejo".

Kaj o vsem tem pravi Fafangel? 

Epidemiolog se je na šale, ki so padale na njegov račun, odzval na Twitterju. Objavil je svojo fotografijo, na kateri v roki drži ovitek računalniške igre Mario Striker

Ob fotografiji je v angleščini zapisal, da je "sovraštvo vedno neumno, ljubezen pa vedno modra".

Epidemiolog je ob tem pozval vse sledilce, da si preberejo priporočila posvetovalne skupine za preprečevanje širjenja koronavirusa. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.