Uredništvo | 8. 7. 2024, 17:56

Princesa popa je ponovno samska! Kje se je zalomilo?

Profimedia

Nikoli več ne bo z drugim moškim, dokler je živa.

Britney Spears je na Instagramu naznanila, da je ponovno samska. Objavila je zapise, kjer je blatila svojega bivšega in prevpraševala njegovo obnašanje, ko so ju aprila napadli tabloidni fotografi. "Zakaj je vozil 90 v soseski, kjer nama je sledil en fotograf, in spustil dol okno, ko je fotograf prišel ob moj bok?" je 42-letnica vprašala svoje oboževalce.

"Nato pa je poklical svojo mamo in ji rekel, da so ga nadlegovali. Zakaj je spustil okno, ko sem se jokala na sedežu??" je nadaljevala. Pod objavljeno sliko, kjer piše "Njeno obnašanje je divje, ampak njeno srce je iz zlata", je povedala, da je sedaj samska in dodala, da ne bo nikoli več z drugim moškim, dokler je živa. Zapis je kasneje izbrisala.

Instagram/posnetek zaslona/Britney Spears

Septembra 2023 je v javnost prišla novica, da je pevka v razmerju z moškim po imenu Paul Richard Soliz, 38-letnikom, ki je večkrat prelomil zakon. Razmerje sta začela med pevkino ločitvijo od Sama Asgharija, s katerim je bila poročena eno leto. Bližnje je skrbelo zanjo, saj so menili, da Soliz ni pravi zanjo. "Od začetka so bile z njim težave," je povedal vir za PageSix.

Profimedia

Spregovorila je tudi njegova bivša žena, ki ga je oklicala za prevaranta, ki vara ženske in ima vsaj devet otrok. "Bil je poročen in sedaj zavrača svoje otroke. Zanemarja jih zaradi Britney Spears," je dejala Nicole Mancilla za Daily Mail.