P.M. | 18. 7. 2022, 19:09

David Beckham je NAVDUŠEN nad hrano v Dubrovniku: katere lokalne dobrote je poskusil?

Instagram/David Beckham

Slavna družina že nekaj dni dopustuje na hrvaškem otoku Lopud, občasno pa na družbenih medijih objavijo, kakšni užitki so jim vse na voljo!

Nekdanji nogometaš David Beckham z družino trenutno počitnikuje na Hrvaškem, športnik pa se je na Instagramu pohvalil s hrano, ki so jim jo postregli v Dubrovniku.

Bivajo v luksuznem apartmaju nekdanjega samostana

Čeprav zaradi čim večje zasebnosti zakonca na družbenih omrežjih sprva nista delila veliko dopustniških utrinkov, je Victoria v preteklih dneh s svojimi sledilci vendarle delila nekaj sproščenih videoposnetkov. Ti so v glavnem prikazovali njihove morske aktivnosti na Jadranu ter uživanje ob tamkajšnjih sončnih zahodih.

Družina sicer dopustuje na eni najbolj luksuznih lokacij na Jadranu. Gre za letovišče Lopud 1483 na območju Dubrovnika. Prej je bil tam frančiškanski samostan, ki so ga zgradili v 15. stoletju. 13 celic samostana, ki je obsegal 5000 kvadratnih metrov, so spremenili v pet apartmajev za deset gostov.

Instagram/David Beckham

Instagram zgodbe o hrani

Po fotografijah sodeč, David ni mogel skriti navdušenja nad hrano, ki so jim jo postregli v dubrovniški restavraciji. Gre za izbor od rib, do jastoga, ter seveda lokalnih specialitet, vključno z "rakija" žganjem!

"Uauuuuu," je na kratko zapisal ob eni od fotografij s hrano. Ob fotografiji kozarcev za žganje pa se je pošalil in zapisal: "Nisem prepričan, katera je prva na vrsti."

Instagram/David Beckham

Delil je tudi fotografije jedi iz svežih morskih sadežev in domače zelenjave ter kozarcev vina, ki sta jih z Victorio poskusila. Še posebej pa je bil navdušen nad postreženo rižoto s škampi.

Z njegovih Instagram zgodb je viden tudi ambient same restavracije tik ob morju, čeprav imena sledilcem ni razkril. 

Instagram/David Beckham

A več kot očitno bo sedaj hrvaška gostilna po tako slavnem obisku privabljala še več tujih in domačih gostov!