P. L. | 26. 9. 2022, 09:00

Domen (Poroka na prvi pogled) končno spregovoril o svoji ljubezni! Vau, takšne besede je res lepo slišati

Planet TV/posnetek zaslona

Po šovu ni imel sreče z Nino, zavil se je v molk in ni dajal izjav. Zdaj pa je v njegovo življenje končno posijalo sonce. 

Če ste spremljali šov Poroka na prvi pogled, v katerem so ljubezen iskali tudi slovenski kandidati, potem veste, da se je na začetku zelo iskrilo med Nino in Domnom. Bila je ljubezen na prvi pogled in gledalci so verjeli, da se ta le še stopnjuje.

A po koncu šova je Nina presenetila s svojo odločitvijo, da z Domnom konča.

Planet TV/posnetek zaslona

"Ugotovila sem, da Domen goji veliko globlja čustva do mene kot jaz do njega in ker si nisem predstavljala prihodnosti z njim, sem se odločila, da zvezo končam, saj se mi ni zdelo pravično ne do njega ne do mene, da poskušam nekaj na silo. Ta korak ni bil nepremišljen, niti enostaven, a mislim, da bi se danes tudi Domen strinjal, da sem se odločila prav, saj na dolgi rok nihče od naju ne bi bil srečen," je takrat povedala za medije.
Domen njunega razhoda ni želel komentirati, zavil se je v molk.

Domnova ljubezen cveti

Nesojeni ženin pa je zdaj končno spregovoril in za cosmopolitan razkril, da ima veliko ljubezen, ki ga vsak dan osrečuje. Po šovu se je zaposlil v cvetličarni in odkril, da je delo z rožami to, kar ga izpopolnjuje.

"Spoznal sem tudi svojo trenutno ljubezen in s to ljubeznijo sem vsak dan. To so moje rožice. Dobil sem še večji navdih, tako da pridno ustvarjam in želim si, da v naslednjem letu odprem vrata svoje cvetličarne," je dejal za omenjeni portal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.