A. B. | 28. 4. 2022, 19:00 | Vir: STA

Znane Slovenke na dopustu: nekatere v kopalkah, druge v bundah

Instagram/fotomonraža

Približujejo se poletne temperature, sezona počitnikovanj pa je za nekatere že v polnem zagonu. Ste videli, po kako čudovitih krajih se potikajo naši znani obrazi? Preverite!

Čeprav je do poletja še nekaj manj kot dva meseca, so nekateri predsezonsko obdobje izkoristili za miren počitek na različnih destinacijah po svetu. 

Pevka Saša Lendero se je na Instagramu oglasila oboževalcem in pri tem izdala, da se nahaja v Egiptu. Preverili smo in ugotovili, da biva v hotelu s petimi zvezdicami.

Svoj "trenutek tišine in miru" ob kavici je objavila tudi na Instagramu in zapisala: "Nazdravljam vam s popoldansko kavico, ki je nežna in razredčena, kot vse pijače tukaj. Ampak, veste kaj? Prav paše!!!" Pri tem pa je še dodala, da bo s počivanjem na ležalniku odmislila skrbi, ki jo čakajo, ko se vrne domov.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Priljubljena pevka Rebeka Dremelj se predaja popolnoma drugačnemu užitku. Oblečena v debelo bundo in obkrožena z družino se je odpravila na potovanje po Islandiji. 

Na Instagramu je delila prečudovite utrinke in oboževalce navdušila s posnetki gejzirjev. Na Instagramu je delila tudi čudovito fotografijo s svojim možem in ob njej zapisala: "Za vedno in do konca!"  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Hajdi Korošec Jazbinšek, nekdaj priljubljena otroška zvezdnica, je s svojim možem odpotovala v London. Avanturističen duh njenega moža jo je, kot je zapisala v objavi na Instagramu, prepričal tudi v nekaj, česar sama ne bi storila nikoli.  

Skupaj sta se namreč peljala s "po vodi letečim plovilom," kot ga je poimenovala sama. Ob objavi na Instagramu je zapisala: "Dragi moj, ker te imam res rada, sem bila danes s tabo v #hovercraft plovilu oz. neki ogromni po vodi leteči zadevi. Sicer me ti tvoji čudni podvigi vedno pozitivno presenetijo ampak danes so bile dokaj ekstremne razmere - bolele so me noge in glava skupaj." Prvomajske praznike pa bo z družino preživela na priljubljenem otoku Korčula.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Naša gledališka in televizijska igralka Nina Ivanič, ki smo jo lahko pred kratkim spremljali v nadaljevanki Najini mostovi, se v Grčiji nastavlja toplemu soncu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)

Biva v hotelu s petimi zvezdicami, kar je obeležila tudi na Instagramu. Ob fotografiji, na kateri se hladi v bazenu je dopisala: "Laganini. Ful paše mal počitka, odmika, nič dela ... Samo dobra hrana, pijača, v objemu družine.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.