A. B. | 14. 6. 2022, 15:08

EKSKLUZIVNO: Vid Valič postal očka! Zaupal nam je, kakšni so prvi dnevi s hčerkico

Vid Valič

Vid Valič je novico, da bo postal očka, skrival vse do zadnjega trenutka, zdaj pa je ta srečni trenutek tudi dočakal. V sproščenem pogovoru nam je zaupal, ali je bil prisoten pri porodu in katere so trenutno njegove največje skrbi.

Slovenski igralec Vid Valič nam je ekskluzivno v telefonskem pogovoru potrdil, da je postal očka. Kot nam je pojasnil, se je čudovit dogodek zgodil že pred slabimi štirinajstimi dnevi. 

"Dobil sem hčerko," je Vid povedal z iskrivostjo v glasu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Valič (@vidvalic)

"Vesel sem, da sem moški"

Zaupal nam je, kako je potekal porod in ob tem, v svojem stilu še navrgel, da je zares hvaležen, da ne rabiti iti čez to izkušnjo: "Porod ni bil tako dolg. Ampak ko sem ga gledal, sem si mislil, kako vesel sem, da sem moški." 

"Največja stvar, ki jo moram jaz roditi, je kakšen ledvični kamen," je v smehu pristavil Vid. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Valič (@vidvalic)

"Majhna štručka" se iz dneva v dan spreminja 

Trenutka, ko zagledaš svoje malo dete, seveda ne pozabiš nikoli. "Prva stvar, na katero sem pomislil, je bila: 'Kdo je ta vesoljec in kje je moj otrok'," je z nasmehom pojasnil in dodal, da se deklica iz dneva v dan spreminja: "Že zdaj se je neverjetno spremenila. Prav zanimivo je, kako prilagodljivo je človeško telo," je še dodal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Valič (@vidvalic)

O materi svoje hčerke ostaja skrivnosten, zaupal pa nam je, da si pri starševstvu pomagata: "Mislim, da se iz dneva v dan na novo privajava na to novo vlogo." 

Nikoli še ni čutil tolikšne skrbi do sočloveka

"Ne veš, koliko odgovornosti je, dokler je nimaš sam," je še poudaril in dodal, da si odgovornost sicer lahko predstavljamo, a si je sam ni, dokler deklica ni prijokala na svet.

"Še nikoli me ni tako skrbelo za sočloveka. Za nikogar, ki ga imam v življenju, nisem imel občutka, da se mu lahko kaj zgodi. Zmeraj sem razmišljal pozitivno. Zdaj pa se moram res potruditi, da tako razmišljam."

Bobo

Dojenčice ga ni bilo strah stisniti v objem, kljub temu, da je še krhka:"Je to nebogljeno bitjece, ki še ne more niti držati svoje glave. Komaj čakam, da jo bo lahko pokonci držala sama."

K sebi so jo stisnili tudi že drugi člani družine 

O rojstvu prve hčerke je najprej obvestil svojo mamo Amando Mlakar, brata Domna Valiča in očeta Iztoka Valiča. Kot je pojasnil, se babice v svoji vlogi že izjemno dobro znajdejo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Valič (@vidvalic)

"Gledal sem babice, kako so ravnale z njo, in vidiš, da ni tako krhko bitje, a kljub temu moraš biti pazljiv. Zaradi tega tudi morda nisi tako sproščen," je iskreno pojasnil Vid, ki hčerkinega imena vsaj za zdaj ne bo delil s širšo javnostjo. 

Za konec nam je še zaupal, da dojenčica ni zahtevna: "Ne, sploh ne. Imava veliko srečo. Joka res ne veliko." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.