15. 6. 2022, 13:04

Fatalna ženska pred novimi izzivi: "Danes gre zares."

Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek

Pred leti je zaslovela kot otroška zvezda, nato pa se umaknila z glasbenih odrov. A to ni njen edini letošnji osebni uspeh. Zadnja leta uspešno pljuje v poslovnih vodah, nedavno je osvojila naziv usodne ženske, svojo zgodbo o butični trgovini pa je zdaj pripeljala tudi v središče Ljubljane. 

Simpatična Štajerka Hajdi Korošec Jazbinšek je v prestolnici odprla butično trgovino. Ta je namenjena tako mamicam kot malčkom, celotno zgodbo pa je gradila na osebni izkušnji, zato za vsako odločitvijo stoji z vsem srcem. 

Trgovinico je sicer neuradno odprla že pred tedni, na njeni otvoritvi pa jo je obiskal tudi Robert Pešut, vsem znan kot Magnifico

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Njena trgovinica je drugačna 

Videz nove butične trgovinice je delila tudi na Instagramu. Na fotografijah lahko vidimo različne igrače za otroke - vozičke, plišaste živali in pripomočke za spanje, Hajdi pa je v trgovini ponudila tudi nekaj posebnega

"Smo prva otroška trgovinica v centru Ljubljane, ki vsem (tudi v primeru, da nakupa ne opravijo) nudi družinski kotiček, v katerem lahko v miru podojijo, previjejo in nahranijo svoje dojenčke ter v kuhinji pogrejejo kašice in mlečne formule," je povedala Hajdi. 

Dodala je tudi, da si za sprehod po mestu v trgovini lahko izposodijo voziček ali poganjalček. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.