7. 6. 2022, 08:56

Hajdi Korošec Jazbinšek z novimi podvigi! Njen mož pravi, da "si trenutno lahko privoščita samo garažo."

Igor Zaplatil

Hajdi je v središču Ljubljane odprla novo butično trgovino in ne boste verjeli, kdo od znanih jo je že obiskal. Simpatična Štajerka je med drugim razkrila, da jo je staro mesto jedro tako prevzelo in očaralo, da se že poigrava z novo idejo. Poglejte, kakšno.

Hajdi Korošec Jazbinšek se kot sveže okronana fatalna ženska že podaja v nove izzive, pri čemer je javnosti zaupala tudi svojo skrito željo. 

Na Instagramu je delila fotografijo in sledilcem zaupala, da je v centru Ljubljane odprla svojo trgovinico in pripisala: "Danes smo naredili tiho otvoritev naše butične trgovinice." Na uradno otvoritev bomo sicer morali počakati še kak teden. 

Na fotografiji nihče drug kot legendarni glasbenik Magnifico (Robert Pešut).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Med drugim je v objavi označila tudi svojega moža in zapisala: "Urban, mislim, da bom začela gledati stanovanja v Ljubljani, ker me je čisto prevzel ta mestni občutek." 

Na zapis se je odzval tudi njen mož 

V komentarjih se je oglasil njen mož Urban Jazbinšek, ki ji ni dovolil predolgo sanjati. Zapisal je, da si lahko trenutno privoščita le garažo in še to ne v središču Ljubljane, na kar mu je Hajdi odgovorila: "Rekla sva v dobrem in slabem." 

Verjamemo, da sta se zakonca le nekoliko pošalila in da sta drug drugemu močna opora. To je razvidno tudi iz njene objave, ko je bila okronana za fatalno žensko. Na fotografiji sta si izmenjala poljub, medtem ko je Hajdi ob tem pripisala, da se najbolj fatalno počuti takrat, ko ji mož pove, da jo ljubi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Pred kratkim je Hajdi znova stopila tudi na odre 

Hajdi se spomnimo, ko je kot deklica prepevala še danes priljubljeno otroško pesem Naš kuža. Vse do danes je ohranila pevsko kondicijo, saj je njen glas enako čudovit. To je pred kratkim dokazala tudi v oddaji V petek zvečer, ko je zapela svojo staro uspešnico Tvoj pogled muči me. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.